Cantarele auto- o soluţie ideală pentru companii

Cântarele auto sunt cruciale pentru operațiunile multor companii, mai ales atunci când vine vorba de transport și logistică.

Destul de des vedem ştiri tragice legate de camioane răsturnate şi cei mai mulţi dintre noi evităm să mergem pe drum în spatele unor astfel de giganţi greoi. Transportul încărcăturilor grele este destul de periculos, de aceea există reguli stricte legate de greutatea pe care un camion o poate transporta. În cazul în care o companie nu respectă aceste reguli, poate fi supusă unor sancţiuni grave şi amenzi usturătoare. De aceea, pentru siguranţă, sunt folosite cantare auto.

Cântarele auto ajută la stabilirea măsurării precise a încărcăturilor care sunt transportate prin intermediul camioanelor. Astfel, aceste cantare auto prezintă o serie de caracteristici care pot ajuta la înregistrarea rapidă, precum și stabilirea greutăţii camionului și a încărcăturilor pe care le transportă. Dacă ați investit într-un cântar normal nu trebuie să vă faceţi probleme deoarece aceste cantare auto relocabile pot fi o soluție excelentă de rezervă.

Industria construcțiilor are unul dintre cele mai dinamice medii operaționale. Prin urmare, utilizarea sistemelor și instrumentelor adecvate industriei este deosebit de importantă, deoarece ele afectează în mod direct producția și rentabilitatea. Printre sistemele multiple utilizate la șantierele de construcții, cântarele auto reprezintă cel mai important aspect în timpul operațiunilor.

Toate cântarele auto sunt construite din oțel, beton sau o combinație a celor două. Cele mai bune sunt cantare auto din beton prefabricat, care sunt și relocabile.

Cântarele auto relocabile pot fi instalate pe o varietate de suprafețe și vor oferi rezultate fiabile de-a lungul anilor dacă sunt întreţinute corect. Dacă alegeţi cantare auto relocabile trebuie să ştiţi că sunt ușor de transportat și lucrează în siguranță în aproape toate condițiile de teren. Când ați terminat procesul de cântărire, aceste cantare auto pot fi ușor demontate și depozitate în condiții de siguranță pentru a fi utilizate la următorul loc de muncă.

În cazul în care optaţi pentru cantare auto puteţi fi siguri că ele sunt un instrument flexibil şi o soluţie fiabilă. Disponibile în lungimi standard dar şi personalizate între 8 şi 24 de metri, cântarele auto sunt relativ uşor de mutat şi pot fi instalate pe aproape orice suprafaţă.

Aceste cantare auto spre deosebire de soluțiile convenționale de cântărire, ocupă mai puțin spațiu și sunt construite pentru a „supraviețui” mai multor mișcări. Au o greutate mai redusă şi pot fi instalate într-o perioadă relativ scurtă de timp. Cele mai multe dintre cântarele auto relocabile oferă şi opţiuni separate din care puteţi alege, cum ar fi: bordură metalică, capace pentru zona mediană, rampe din beton sau metal relocable, fundaţie prefabricată, celule de cântărire clasa C4, repertor de greutate.

De la fermieri și întreprinderi de gestionare a deșeurilor până la companii de construcții folosesc aceste cantare auto relocabile deoarece reprezintă o soluție ideală, sunt precise şi portabile..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *