O retea de socializare te plateste ca sa o folosesti.

0
DISTRIBUIRI
0
VIZUALIZARI
Dupa ce am aflat ca Facebook se ocupa cu magarii iata o retea se pare un pic mai seriosa.
Reteaua de socializare are de gand sa le ofere utilizatorilor o parte din castigul sau.

Reteaua de socializare Bubblews promite sa le ofere o mica parte din veniturile sale utilizatorilor care scriu sau publica continut pe site-ul sau, anunta Mediafax.

„Noi suntem o companie deci trebuie sa valorificam” continutul, „dar suntem pregatiti sa va rasplatim pentru interactiunile voastre sociale”, a declarat Arvind Dixit, unul dintre cofondatorii retelei sociale Bubblews.

Ca si alte retele de socializare gratuite, Bubblews vrea sa se finanteze publicând reclame care au legatura cu interesele utilizatorilor. Cu toate acestea, reprezentantii retelei de socializare promit utilizatorilor ca nu vor urmari alte site-uri pe care acestia le acceseaza, ci, mai degraba, vor sa obtina informatii din postarile lor, care trebuie sa aiba un numar minim de caractere.

„Pentru ca oamenii scriu cel putin 400 de caractere (fata de 140 pe Twitter), prin intermediul postarilor lor le putem intelege personalitatea”, a spus Arvind Dixit.

Pentru a incuraja utilizatorii, reteaua propune ca acestia sa fie platiti. La fiecare interactiune pe reteaua de socializare, utilizatorii vor primi un cent, iar odata obtinuti 50 de dolarii, acestia pot incasa câstigul.

Toate postarile de pe Bubblews sunt publice. Site-ul a fost accesat, de la lansarea versiunii beta (de test, n.r.), in 2012, de aproximativ 20 de milioane de persoane din intreaga lume si câteva zeci de mii au publicat continut pe aceasta retea de socializare.

.

Articol Urmator

Comentarii 5

 1. Cătălin says:

  Mi-am făcut şi eu cont acolo, dar se pare că sunt foarte puţini români, aproape inexistenţi. Marea majoritate sunt indieni..

 2. Alin says:

  Sunt multe platforme de socializare care platesc, dar problema e atunci cand ajungi la cash-out si nu mai sunt bani… asa e si cu platforma asta?

 3. Hai s-o vedem si p’asta!

 4. Petre says:

  Da, da … si marmota invelea ciocolata.
  O sa va treaca visele de castiguri de pe astfel de extra-ultra-mega retele de socializare

 5. Perfu says:

  Daca ar fii fost un payout mai mic m-as fii bagat si eu 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Stiri recente