Sport

Trailerul pentru FIFA 15, lansat astazi de EA Sports.

EA Sports, cel mai mare producator de simulatoare sportive de pe planeta, a lansat astazi trailerul pentru FIFA 15, unul dintre cele mai populare jocuri de fotbal.

Mai real ca niciodata. Asa este caracterizat jocul FIFA 15 de catre fanii care au vazut trailerul lansat astazi de EA Sports, trailer in care sunt dezvaluite noile caracteristici ale simulatorului.

Cu o grafica imbunatatita si cu noutati in ceea ce priveste “al-ul” jucatorilor, FIFA 15 vine si cu un concept revolutionar in jocurile de fotbal – inteligenta emotionala. Aceasta noua caracteristica presupune o schimbare a moralului jucatorilor in timpul meciului de fotbal, in functie de desfasurarea partidei. Astfel, poti juca cu o echipa mult mai puternica, insa poti beneficia de aportul fanilor si de un boost de moral al jucatorilor tai, daca vei reusi sa marchezi un gol. FIFA 15 va veni si cu alte noutati, insa cei de la EA Sports nu au anuntat inca toate caracteristicile jocului.

 
.

4 Comments

 • Yamasha

  hai ca nu mai e mult pana se va lansa oficial 🙂

  Reply
 • Matei Irinel

  Dap,mai e puțin timp,totuși sper să apară rapid și pe filelist…nu știu cine va da cât cer ei 55-60 Euro..totuși e un joc.

  Reply
 • Bucur

  Unii abia asteapta sa vezi meciuri :))

  Reply
 • Mihai

  De abia astept sa apara jocul … bineinteles pe filelist … 🙂

  Reply

Leave a Reply