Obligatoriu

Dupa cum stim cu toti sa dat legea de a obliga pe timp de iarna sa ai cauciucuri de iarna daca afara a nins.Dar sunt unii dintre noi care nu le mai schimba pe cele de iarna cu cele de vara crezand ca merge si asa.Fals,riscurile de a evita un accident cu cauciucurile de iarna scad considerabil pe timp de vara.Asadar nu faceti greseala sa le lasati inca la masina pe cele de iarna.Daca nu aveti cauciucuri de vara sunt destule magazine unde puteti comanda unele.

Anvelope-noi – este cel mai complex magazin virtual la ora actuala din Romania, in materie de anvelope auto.  Profesionalismul, punctualitatea si seriozitatea sunt cele trei cuvinte magice ce ne caracterizeaza. Intra pe site, si fi la curent cu cele mai noi produse in materia de anvelope, cat si cele mai tari si satisfacatoare oferte si promotii. Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noastre produse adaugate pe site. In cazut in care ai vreo nelamurire in legatura cu orice produs afisat pe websiteul nostru nu ezita sa ne contactezi accesand pagina de contact a siteului.

Modele care sunt pe stoc sunt pentru foarte multe modele de masina.Anvelope vara nu numai ca trebuie sa se potriveasca la diverse sisteme de suspensie si sa raspunda precis la comenzile directiei, ci trebuie în acelasi timp sa fie silentioase si durabile. Mai presus de toate, pentru ca vehiculul sa ruleze în siguranta, anvelopele trebuie sa faca fata fortelor extreme exercitate asupra acestuia – la frânare, accelerare sau în viraje.

Cauciucuri din posturi noi fi la curent cu cele mai noi produse in materia de anvelope, cat si cele mai tari si satisfacatoare oferte si promotii. Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noastre produse adaugate pe site. In cazut in care ai vreo nelamurire in legatura cu orice produs afisat pe websiteul nostru nu ezita sa ne contactezi accesand pagina de contact a siteului.