articole

Oferte seniori

Seniorii pot evada pentru o scurta vacanta de cateva zile intr-un colt unic de natura, in Romania sau in lume, locatii turistice ce sunt inundate de peisaje pitoresti si care sunt vizitate anual de un numar extrem de mare de turisti.

Agentia de turism Oltextur.ro va prezinta ofertele resorturilor ce sunt amplasate in inima statiunilo turistice, oferind drumetilor posibilitatea sa se bucure de liniate, peisajele unice, si in acelasi timp sa descopere traditii si obiceiuri noi.

Agetia de turism va poate prezenta un sejur la un Resort anuma, acsta poate oferi turistilor reduceri Early Booking de pana la 45% la pachetele de vacanta pentru seniori, care includ 4 nopti sau 6 nopti de cazare cu doua sau trei mese pe zi si care poate include transport cu autocarul sau cu masina de inchiriat.

Turistii ce sunt clasati in categoria seniori au un comportament extrem de diferit de cumparare, atitudine care se diferentiaza total de  restul publicurilor tinta.

Comportamentul de cumparare si segmentul turistilor seniori care sunt prezenti la targurile de turism, sunt acolo pentru a profita de cele mai mari reduceri, motiv pentru care isi aloca un timp destul de marecare sa le permita studierea intregii palete de produse turistice dedicate lor (circuite culturale, programe Senior Voyage sau pelerinaje).

Seniorii au fost si mereu vor ramane cei mai rigurosi dintre turisti, acest grup tinta prefera sa evite aglomeratia, motiv pentru care ajung la standurile cu oferte inca de la primele ore ale diminetii. Cele mai ravnite destinatii in cadrul targului de turism sunt locatiile iubite de turistii romani din ultimii ani, sunt Grecia, Turcia, Spania si Bulgaria.

Conceptul de vacante seniori a fost lansat in anul 2010, iar proiectul s-a bucurat aproape instantaneu de un succes rasunator in intreaga tara. Seniorii constituie un public tinta care porneste de la varsta de 55 de ani, acestia pot clatori atunci cand vor, unde vor, chiar si in cele mai populare locuri, prin intermediul pachetelor complete ce includ 7 nopti de cazare cu demipensiune, transport avion, transfer aeroport – hotel – aeroport, ghid insotitor vorbitor de limba romana, la tarife ce oscileaza intre 295 si 900 euro de persoana, pentru majoritatea programelor.

Pachetele concepute pentru seniori pot sa fie accesate si de insotitorii seniorilor, indiferent de gredul familial de rudenie, cu clauza ca persoana pe cae o insotesc sa aiba o varsta ce depaseste 55 de ani. Asa ca, tinerii pot calatori cu usurinta alaturi de parinti, matuse, unchi, rude sau cunostinte,.

No Comments Found

Leave a Reply