Comunicate de presa

Servicii funerare Bucuresti-suntem aici pentru dumneavoastra!

O înmormântare reprezintă o ocazie deliberată de a reflecta asupra semnificației unei vieți care a trăit și de a determina impactul acelui înțeles pentru familie și prieteni. Nu există un singur serviciu funerar. Este timpul pentru împărtășirea oamenilor în sensul cel mai profund.

Tu și cei pe care îi iubești sunt chiar în centrul procesului, iar alegerile pe care le faci îi vor determina semnificația pentru tine. Pe măsură ce participați la planificarea serviciilor funerare, vă ajutați să creați o experiență semnificativă pentru toată lumea.Noi cei de la Servicii funerare Bucuresti ,suntem aici pentru a oferii serviciile noastre tuturor celor care isi doresc ca acest moment trist din viata dumneavoastra sa nu treaca fara a lasa urmari,

Serviciul funerar complet

În mod tradițional, înmormântarea va fi un serviciu funerar complet. Aceasta include priveghiul familiei sau public a decedatului. După aceasta, va fi un serviciu, de obicei în biserică sau în casa funerară. Acest lucru ar fi urmat de înmormântarea in pământ sau deasupra solului a rămășițelor casetate. Urmand ca dupa timpul dedicat doliului sa inceapa amenajarea monumentului funerar daca familia isi doreste acest lucru.

Serviciu complet de incinerare

Serviciul complet de incinerare este un alt tip de ofertă selectată. Acest serviciu va fi la fel ca un Serviciu funerar complet, cu excepția cazului în care va urma incinerarea în loc de înmormântare.Aceasta poate fi acompaniată de utilizarea unui sicriu de incinerație (sicriu care este creat pentru a fi incinerat) sau poate fi folosit chiar și un sicriu normal.

După vizionarea, serviciul sau ceremonia și eventuala incinerare, rămășițele incinerate pot fi îngropate, împrăștiate în mod corespunzător sau returnate familiei pentru păstrare în siguranță. Urnele sunt folosite pentru a ține rămășițele incinerate. Urnele pot fi construite din materiale de bază cum ar fi cartonul sau plasticul sau sunt construite din mai multe materiale de protecție, cum ar fi metalele de bază și semi-prețioase, ceramica.

Servicii personalizate

La servicii funerare Bucuresti, încurajăm familiile să creeze servicii foarte personalizate. Este important să recunoaștem viața care a trăit și să oferim comunității un mod în care să sărbătorim această viață. Oferind servicii și caracteristici de memorializare personale și speciale, o viață unică poate fi amintită și onorată într-o manieră individualizată, care este reconfortantă pentru familie și prieteni facand acest lucru reamintim celur ce au trait in jurul persoanei dragi ce a decedat ca aceasta a avut un rol destul de insemnat in viata celor ce il comemoreaza si ca toate lucrurile pe care acea persoana dragi lor le-a trait intr-un fel au avut un impact direct sau indirect si in viata lor.

Scopul nostru a celor de la Servicii funerare Bucuresti, este acela de a ajuta oamenii să-și completeze relația cu cel care a murit și să ofere un climat care încurajează fiecare persoană să dea și să primească sprijin emoțional. În timpul serviciului funerar, familia și prietenii au ocazia să se relaționeze unul la altul la cele mai adânci nivele și să găsească o forță reciprocă pentru ai ajuta in depasirea acestui moment dificil din viata lor.Pentru mai multe detalii accesati www.evafunerare.ro

 .

No Comments Found

Leave a Reply