OGRADA: Târg de cultură și agricultură | Ediția de primăvară

La final de săptămână, Grădina Verona își deschide porțile pentru o nouă ediție OGRADA: Târg de cultură și agricultură. Scoatem la soare cărți de bucate și bunătăți din librărie, pornim atelierele de pâine și punem peștele la afumat pentru cititorii cu apetit. Pentru că e duminica Floriilor, întindem masa sub glicina în floare și vă așteptăm la degustări, lecturi și taclale pe-ndelete.
OGRADA: Târg de cultură și agricultură | Ediția de primăvară
Vedeta meniului este păstrăvul. Îl veți întâlni sub diverse forme, toate delicioase, ne garantează prietenii de la Valeputna, care deapănă de ceva vreme povestea păstrăvului desăvârșit. Tot ei ne vor arata cum se face cobza de păstrăv (peștele e afumat și ambalat în cetină de brad), vor pregăti o mică afumătoare tradițională și vor avea un stand cu toate bunătățile artizanale pe care le aduc din obcinele Bucovinei.

Nici cu pâinea nu stăm rău. Mamele de la Brutăria MamaPan au pregătit specialități crescute natural, cu maia, după rețete tradiționale. Tot ele îi așteaptă pe cei mari & mici la un atelier de modelare cu aluat care începe la ora …. Cine nu are răbdare pentru atelier se poate așeza direct la degustări sau își poate lua pentru acasă din pâinea cu maia și bunătățile de patiserie fără conservanți coapte de MamaPan.

Librăria are colțul ei de iarbă verde, unde aduce cărți de bucate alese pe sprânceană, dar și mirodenii, vinuri, gemuri, dulceți, specialități fine de ciocolată, gustări bio și raw vegane. .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *