Orasul afiselor

Bucuresti in afara ca se mai numea in trecut si micul paris dupa revolutie a evoluat si cred ca pot sa spun despre el ca este orasul afiselor.Fel si fel de concerte,manifestari sau orice altceva trebuie anuntat cu mare fast printr-un afis.Cat mai mare si mai colorat.Nu,stati linistiti nu se respecata nici un fel de regula de lipire.Se lipeste orinde mai e loc,daca nu mai e se face,punem peste altele.Nu sunt suficiente panourile special amenajate asa ca se pot observa cu usurinta peste tot…

10 thoughts on “Orasul afiselor

  1. Hmm mie imi plac mai ales locurile unde sunt sute de afise unele peste altele 🙂 dar sa nici asa peste tot sa vad numai afise 🙂
    Salutari!

  2. La mine in oras nu prea rezista afisele,cum se pun cum dispar(mai ales cele cu/despre alegeri),e criza si avem nevoie de hartie :))

  3. Pe mine unul nu mă deranjează afişele, recunosc că nu sunt foarte multe, doar în oraşi 4-5 afişe/postere cu concerte s-au alte manifestări.

    E naşpa când vine circul în oraşi şi te trezeşti cu vreo 200 de postere de lemn lipite pe stălpi.

  4. Desi afisele sunt o forma de arta afisajul salbatic nu e decat o operatiune insalubra. Sa arunci cu afise oricat de interesante pe toate zidurile nu arata decat un grad de civilizatie. Precar.

Comments are closed.