advertoriale

Ospitalitaea se vede in covorul hotelului dvs.

Procesul de selectare a covorului pentru un hotel sau o pensiune, nu este unul usor. Accentul pus pe design este complet diferit. Hoteluri, restaurante, baruri, cluburi si alte spatii de ospitalitate sunt, pana la urma, locatii unde oamenii vin pentru a se indeparta de grijile de zi cu zi , pentru a se relaxa, socializa, a se distra si a se distra. Fiecare proiect trebuie sa fie o experienta unica, in asa fel incat sa se creeze o atmosfera speciala care sa atraga clientii.

Covoare profesionale de inalta calitate sunt disponibile la magazinul online covoare-profesionale.ro. Aici sunt disponibile mai multe tipuri de covoare, nu numai pentru hoteluri sau mall-uri, ci si pentru spatii industriale, spitale sau sali de sport. Sunt acele covorase dezinfectante, ata de recomandate pentru o igiena corespunzatoare. Pentru zonele de cazare recomandam, de la magazinul amintit mai sus, achizitionarea de covoare HORECA. Un asemenea covor ar trebui sa induca imediat ideea de lux si exclusivitate. Simtul imediat al luxului si al frumusetii este amplificat de texturile speciale si de confort, precum si de atmosfera creata astfel de covoare. In plus, astfel de covoare pot fi si personalizate.

Minunile covorului personalizat

Modelarea perfecta, texturizarea subtila si complicata si elementele de design sunt posibile cu covorul de la covoare-personalizate.ro. Este posibil sa creezi o experienta cu adevarat unica in orice mediu  de tip hotel sau pensiune, pentru placerea vizuala si tactila a clientilor si oaspetilor. Cu ajutorul acestui magazin, este chiar posibil sa comandati modele personalizate in rulaje diferite, permitand individualizarea fiecarei camere de oaspeti. .Sunt covoare realizate din fire de nylon, poliamida sau polipropilena, lucru care le face extrem de practice. Curatarea se face extrem de usor putand fi chiar si spalate fara a exista riscul de a intra la apa sau de a-si pierde culoarea.

Covoarele de la acest magazin sunt o alegere din ce in ce mai populara pentru spatii mari de cazare, dar si pentru alte spatii precum bistrouri, pub-uri si cluburi. Cu conditia sa alegeti suportul corespunzator, aceste covoare au calitati specifice printre care ar fi amortizarea nivelul zgomotului din astfel de locatii.

Disponibile intr-o gama de dimensiuni si forme, produsele de la covoare-profesionale.ro ofera astazi o flexibilitate de design mult mai mare decat in trecut si, desigur, oportunitatea culorii si modelului personalizat largeste si mai mult optiunile de proiectare. Inspirati-va pentru urmatorul dvs. proiecte din exemplele uimitoare pe care le puteti gasi pe internet, unde confortul, textura si caldura covorului au fost folosite pentru a crea un efect uimitor si culorile si designurile personalizate sunt folosite pentru a crea spatii cu accente de individualitate si o atmosfera deosebita.

Pentru mai multe informatii, accesati covoare-profesionale.ro. Echipa de profesionisti va poate oferi detalii si informatii ce va pot fi de un real ajutor. De asemenea, comenzile mai mari de 175 de lei vor beneficia de transport gratuit si produsele vor fi la sediul hotelului sau pensiunii dvs. In 24 sau maxim 48 de ore. Pentru un hotel unde ospitaliatea atinge cote maxime alegeti covoare-profesionale.ro!

 

 

 

 

 

No Comments Found

Leave a Reply