Comunicate de presa Personale

Stiluri de manichiura si pedichiura la Antica Studio

Nu este un secret faptul ca manichiura si pedichiura sunt cartea de vizita atat a femeilor moderne, cat si a barbatilor. Principala conditie pentru un aspect frumos este sa iti mentii mainile si unghiile in stare excelenta tot timpul. Mainile sunt capabile sa dezvaluie toate secretele tale catre straini: starea de sanatate, varsta, obiceiurile si ocupatia. Pentru a te asigura ca unghiile vor arata mereu frumoase, ar trebui sa mergi la salon manichiura Antica Studio.

Manichiura europeana

In aparenta, manichiura europeana este foarte populara in acest sezon. Principala diferenta intre acest tip de manichiura si alte tipuri este ca cuticula nu este taiata in timpul procedurii, ci este corectata si schimbata cu ajutorul unui dispozitiv special. Manichiura europeana este ideala pentru toti oamenii, dar este recomandata in special celor care au pielea foarte delicata si subtire sau ale caror vase de sange sunt prea apropiate de cuticula.

Tehnologie pentru manichiura pedichiura

Daca intentionezi sa mergi la salon Antica Studio pentru manichiura pedichiura sau chiar pentru a le decora intr-o maniera similara, mai intai ar trebui sa te decizi in privinta culorii si a designului.

In acest sezon, cele mai relevante sunt nuantele clasice: in primul rand, rosu (visiniu este acceptat ca si optiune), iar in al doilea rand, cafeniu (cea mai populara in paleta nude, pe care designerii o iubesc). Daca preferi experimentele „fine”, incearca sa-ti decorezi unghiile cu imprimeuri, precum dinti de animale sau dungi in stil marin. Designul minimalist este de asemenea la moda: manichiura luna si soare. De asemenea, acestea pot fi combinate in arta de manichiura, pedichiura si salonul Antica Studio executa toate aceste tipuri de cerinte.

Stilul frantuzesc

Pentru a te sigura ca unghiile de la maini si de la picioare arata ingrijite, alege un design atemporal. Aceasta versiune standard de arta pentru unghii,  poate fi realizata atat pentru  manichiura, cat si pentru pedichiura.

Una dintre ideile posibile este de a folosi diferite culori, inlocuind albul cu ceva mai vibrant si extraordinar. Rosu, albastru, verde, violet, roz – toate putand deveni o podoaba a manichiurii si pedichiurii frantuzesti. La un salon manichiura iti pot fi aplicate diferite nuante pe unghii pentru a obtine un design de culoarea curcubeului. Daca doresti sa obtii un rezultat mai putin atractiv, pot fi folosite nuante pastelate de lacuri cu o baza alba laptoasa. In loc de bordura alba obisnuita, marginea unghiei poate fi decorata cu sclipici.

Stilul design ombre

Designul gradient va decora atat manichiura, cat si pedichiura. Insa nu ar trebui sa optezi pentru acelasi design atat pentru manichiura, cat si pentru pedichiura. Va fi mai bine daca alegi diferite nuante ale aceleiasi scheme de culori pe care sa le folosesti pentru a crea gradiente de tonalitati diferite. De exemplu, roz pal – pe maini, fuchsia – pe picioare. Insa toate acestea pot fi facute de mainile dibace ale specialistilor salonului de manichiura Antica Studio.

Rosu aprins

Este greu sa treci cu vederea lacul rosu, aplicat pentru manichiura si pedichiura. Insa, pentru a le face usor diferit, specialistii salonului de manichiura, pedichiura folosesc una dintre unghii pentru un finisaj mat.  Optiunea, va avea un efect holografic care va fi destul de avantajos.

No Comments Found

Leave a Reply