Otelul-Dinamo

Meciul jucat de Dinamo la Galati cu Otelul se anunta unul greu.Chiar asa a fost scorul final a fost 3-3 dupa ce Otelul a condus cu 3-1.Dinamo a revenit si a marcat in minutele 86 si 90.

Mi-a placut mult atmosfera de la Galati, ce mi-as dori si eu sa fie asa si pe Dinamo… Asa ar trebui sa fie toti suporterii. Avem si noi o galerie care vine mereu dupa noi.

Otelul poate castiga campionatul, nu are individualitati, are un grup foarte bun. Dorinel si Marius au format aici o echipa foarte buna”, a spus Andone.sursa

7 thoughts on “Otelul-Dinamo

  1. Desi sunt fan ( nu suporter) Dinamo, habar nu aveam ca a jucat, si ca a mai facut si egal cu Otelu :)). Oricum Dinamo este invatata sa ia bataie, desi sa aiba scorul de 2-0 la pauza, iar finalul sa se termina cu 2-3 :))

  2. Nemultumiti de modul in care Dario Bonetti a fost indepartat de la club suporterii lui Dinamo spun ca s-au saturat de actionarii clubului din Soseaua Stefan cel Mare dar si de impresarul Giovani Becali. Prin intermediul unui comunicat suporterilor dinamovisti sunt indemnati sa vina in numar mare la partia pe care Dinamo o va juca cu Pandurii Targu Jiu duminica de la ora 20 00 pentru a pune capat batjocoririi clubului ros-alb . Ultima proba de smecherie a dictaturii transformate in oligarhie mafiota este mazilirea lui Dario Bonetti de pe banca lui Dinamo mazilire la care au luat parte Turcu Borcea Giovani si restul clanului Netoiu Badea.

Comments are closed.