Stocarea datelor online

Stocarea datelor online poate fi o problema atunci cand nu gasesti un sait calumea unde sa fi sigur de datele tale.La unele dupa un anumit timp pot sa expire iar altele ai un anumit nr. de GB prea mic.Am gasit o varianta cu ajutorul lui Dan de 50 de Gb online care ne poate ajuta foarte mult.Mi se pare ca este un sait bun nu trebuie decat sa-ti faci cont si ai 50 GB free basic.Pentru mai multe detalii intrati aici.

11 thoughts on “Stocarea datelor online

  1. Din pacate nici macar hostingul online nu e prea sigur. Serverele pot pica, iar o conexiune buna la internet, este necesara.

  2. Folosesc astfel de servicii doar cand vreau sa trimit unor persoane fisiere mari, sa le descarce de acolo. In rest, pentru stocarea datelor din PC, nici nu ma gandesc.

  3. eu am vazut in Inception un film total si poate unul din cele mai bune filme vazute vreodata…. Nu pot sa remarc vre-un actor Nolan i-a balansat pe toti in asa fel incat sa fie toti complexi poate de aia DiCaprio nu iese asa in evidenta.

  4. Nu am incredere in astfel de servicii… fisierele importante le tin pe un HDD extern. Cum spune si Valentin, daca tot le pierd, macar sa le pierd eu..

Comments are closed.