Personale

Ovb Allfinanz Romania iti asigura acoperisul de deasupra capului

Dupa sanatate si vietile celor dragi, securitatea casei ocupa locul urmator in topul prioritatilor. Oamenii muncesc toata viata sa-si puna la punct locuinta, spatiul vital care le asigura intimitatea.
Ai nevoie de o camera in care sa dormi linistit, o bucatarie in care sa faci de mancare si mai ales o incapere unde sa te ocupi de igiena personala. Le ai pe toate fiindca ai stiut sa muncesti pe rupte si sa renunti la lucrurile care-ti faceau placere sau la cele de care aveai nevoie. Stiu femei care ramasesera cu un rand de haine bune si o pereche de incaltaminte pentru fiecare sezon, numai sa aiba casa lor.

Cunosc tineri care au acceptat sa aiba rate pana la 60 de ani pentru un apartament proprietate personala. Nu vreau sa-ti produc ingrijorarea acum, in perioada sarbatorilor de iarna, dar stii ca poti ramane fara acoperis deasupra capului in cateva secunde? Un copac falnic dobarat de vant peste locuinta ta, un fulger ratacit, o explozie sau un incendiu si ajungi sa traiesti sub cerul liber.

Te-ai gandit sa apelezi la Ovb Allfinanz Romania sa te informezi despre o asigurare pentru casa ta?
Este lucrul cel mai intelept pe care il poti intreprinde pentru asigurarea spatiului personal cotidian. Sa stii ca vei fi despagubit cu o suma considerabila si ca vei putea sa repari stricaciunile sau sa-ti faci o alta casa. In cazul in care nu cunosti toate detaliile referitoare la acest tip de asigurare, consilierii financiarii de la Ovb allfinanz Romania te informeaza gratuit si te ajuta sa intelegi benefiicile asigurarii locuintei.

Compania multinationala isi desfasoara cu succes activitatea in peste 14 tari europene de 40 de ani, neintrerupt. Va dati seama cat sunt de solide garantiile finaciare, dar si cele morale? Portofoliul companiei o recomanda ca fiind in topul asigurarilor de sanatate, viata, locuinta si de pensie facultativa, iar acesta cuprinde:
-4 milioane de clienti multumiti in curand (in przent are 3,1 milioane)
-cifra consultantilor financiari in crestere. Se estimeaza ca in 2018 sa ajunga la 6 000 (acum este de 5100 oameni bine pregatiti care va stau la dispozitie)
– parteneriate de durata cu nume de marca din domeniul finaciar
-12 ani de experimentare a succesului in Romania.
Trebuie sa fiti prevazatori, chiar daca aveti cea mai solida casa din lume. In ultima vreme si in tara noastra apar tornadele, iar fenomenele extreme pot narui intr-o clipa si constructii uriase. Nu dispuneti de capacitatea de a prevedea totul. Am auzit de incendii care au devstat stransura de o viata a oamenilor, pornite de la o veioza lasata aprinsa in camera copilului si un bec supraincalzit, un scurt circuit provocat de fluctuatiile de energie electrica in timpul noptii, astfel ca proprietarul nu a putut scoate din priza la timp televizorul sau frigiderul.
Si furtunile violente produc distrugeri masive. Vanturile puternice iau acoperisuri, apa din curte se infiltreaza in fundatii. Asigurarile sunt sfinte fiindca ofera siguranta unui ajutor in momente dramatice.
Ele sunt platite treptat, iar suma se incaseaza intreaga in caz de nenorocire. Nimeni nu doreste sa se intample o catastrofa, dar in cazul in care se produce, regreti amarnic ca nu ai polita de asigurare.

.

No Comments Found

Leave a Reply