Comunicate de presa

Parchetul din lemn masiv si diversele variante disponibile

parchet lemn masiv

Parchetul din lemn masiv poate fi regasit intr-o varietate de modele si culori. Trebuie sa recunoastem ca in ceea ce priveste decorarea unei case, alegerea tipului de finisaj pentru placarea pardoselilor este un aspect important. In acest sens, un parchet din lemn masiv este o alegere de top pentru multi.

Motivele alegerii de parchet din lemn masiv in living

Multe persoane opteaza pentru un parchet din lemn masiv in livingul casei de exemplu. Desigur, acesta se poate monta si in alte incaperi, insa montarea sa intr-o incapere care de exemplu este mai mult destinata primirii de musafiri sau relaxarii pe timp de zi si asa mai departe, ii determina pe unii sa il considere o prima optiune.

Pe scurt, un parchet din lemn masiv arata foarte bine. Esteticul nu este singurul sau avantj, dar desigur ca este unul important. Caminul fiecaruia este locul in care se simte cel mai comfortabil, sau ar trebui sa fie cel putin. De aceea nu ne surprinde faptul ca unii investetsc sume considerabile in amenajarea lui.

Se spune ca “nicaieri nu e ca acasa” si pentru foarte multe persoane aceasta zicala e cat se poate de adevarat. Astfel, alegerea unui parchet din lemn masiv chiar daca el e mai scump decat un parchet laminat de pilda, nu e deloc suprinzatoare. Totodata, e bine de stiut ca un astfel de parchet aduce pe langa un estetic comfortabil si calduros chiar, pe langa o atmosfera unica si un plus de naturalete in locuinta si o durabilitate in timp.

Investiti inteligent intr-un parchet din lemn masiv

Investitia intr-un parchet din lemn masiv poate fi o investitie foarte inteligenta daca desigur acesta este si bine intretinut si ingrijit. In acest sens, este important de retinut ca un parchet din lemn masiv nu este “cel mai bun prieten” cu umzeala. Pe cat posibil e bine sa evitati ca si umezeala sa fie mentinuta pe el vreme mai indelungata.

Pe scurt, daca hotarati sa montati un parchet din lemn masiv in living sau in orice alta incepere din locuinta, e bine sa stiti cum a il curatati. Acest proces nu va fi unul complicat, din contra: puteti curata parchetul cu o carpa umeda o data pe saptamana. Un mare avantaj al acestuia va fi faptul ca el nu aduna si nu retine praful la fel de mult ca si alte tipuri de pardoseli.

Exista mai multe variante de parchet din lemn masiv, mai exact in zielle noastre regasim parchet din lemn masiv de stejar, din bambus, din teak si asa mai departe: www.forestaprod.ro.

Pentru a va bucura de un astfel de parchet, de caldura sa si de aspectul sau desavarsit vreme de cat mai multi ani, e important sa lasati expertii in domeniu sa il monteze. Fie ca va doriti in casa un stil minimalist sau va doriti un stil modern, cu un parchet din lemn masiv puteti realiza exact decorul dorit fara probleme. Apelati cu incredere la experti in domeniu si bucurati-va de un design exact cum va doriti, de cofmortul necesar si de o investitie inteligenta: www.forestaprod.ro.

.

No Comments Found

Leave a Reply