Pariaza pe trandafiri!


Dragoste fara spinii incercarii nu poate exista de aceea aceste flori simbolizeaza diferite nuante ale iubirii. Invingi egoismul, pornirile salbatice ale geloziei, suspiciunile si tot ceea ce sangereaza sufletul si ai parte de parfumul si frumusetea perfecta a iubirii.
Vrei sa ajungi la inima ei? Pariaza pe trandafiri fara sa eziti! Cu 7 ani ( numarul perfectiunii) in slujba florilor si a exprimarii directe a sentimentelor, flori Bucuresti
te incurajeaza sa trimiti trandafiri. Trandafirii alesi de tine vor fi proaspeti, mandrii, cu capetele pe sus fiindca vor fi livrati cu masinile si ambalajele special care le vor pastra frumusetea imperiala.
-Cinci trandafiri rosii in slujba atractiei si a iubirii implinite. Rosul este culoarea iubirii inflacarate, iar numarul 5 reprezinta atractia dintre doua persoane de sex opus.

-Sapte trandafiri galbeni este declaratia unei prietenii sincere, pe viata bazata pe caldura sufleteasca si protectie. Ani intregi s-a asociat in mod eronat galbenul solar cu gelozia din cauza comparatiei “galben de gelozie”, dar mai degraba vorbim de verde sau livid de gelozie. Prin urmare trandafirii galbeni nu se ofera numai sotiei sau iubitei, ci si colegei de birou sau de liceu. Dar avandu-se in vedere faptul ca prietenia adevarata este preludiul logodnei si casatoriei, sapte trandafiri galbeni pot precede sau completa o cerere in casatorie. O cerere generoasa in casatorie (buchet de 17 trandafiri galbeni perfecti) costa 159 de lei.

-Noua trandafiri portocalii demonstreaza ca nu poate trai fara tine si ca vei fi prezenta mereu in inima lui. Emotii constructive, grija permanenta, acel “Ai grija de tine, caci daca ti se intampla ceva rau, nu stiu cum voi suporta” sunt declaratii spuse de frumosii portocalii din buchet. 11 trandafiri portocalii (129 de lei) inseamna (1+1=2) noi vom fi in curand o pereche care nu se va putea desparti o viata!

-Inima din trandafiri roz inseamna promisiunea unei vieti roz in viitorul camin. Cea care ii primeste va fi mama ideala a copiilor tai, fiindca rozul este culoarea feminitatii si a gratiei. Ea ar trebui sa stie ca primirea acestui aranjament floral realizat cu arta de maestrii de la Flori Bucuresti presupune o mare responsabilitate, fagaduinta nerostita a acceptarii rolului de suflet-pereche. Si acum sa gandim logic! Sa dea degeaba baiatul 399 de lei?
-31 de trandafiri banan inseamna ca ea va fi mereu singura aleasa dintr-o mie, un million sau un milliard de femei pentru ca este unica. Cu cat culoarea este mai iesita din comun pentru un trandafir, cu atat ii dovedesti cat este ea de speciala pentru tine! In fata acestui buchet, cea mai pretentioasa femeie ar ramane fara cuvinte:

Se pare ca floraria incurajeaza astfel de declaratii originale, fiindca acest buchet feeric costa numai 299 de lei. Si mama merita in semn de recunostinta flori rare si frumoase pentru iubirea dezinteresata fata de copii sai, pentru spiritul de sacrificiu si pentru ca ne-a daruit viata!
Trandafirii sunt flori elegante si mai au avantajul de a se pastra mult timp, daca beneficiaza de o ingrijire adecvata. Flori Bucuresti ofera la cerere sfaturi clientilor cum sa lungeasca viata aranjamentelor si buchetelor.

-Un trandafir alb inseamna ca barbatul care ti-l ofera este gata oricand sa te protejeze si sa te apere, ca te considera pura si delicata. El poate fi oferit in semn de respect maxim mamei, vecinei mai in varsta, sefei sau colegei de serviciu, dar si celei pe care o iubeste in ascuns, cu specificatia ca trebuie sa treaca rapid de la nonculoare la o culoare aprinsa (solara), daca vrea sa nu pierda fiindca este considerat fratele sau prietenul de nadejde.
Dragi barbate, in orice ipostaza v-ati afla, nu pierdeti nicio ocazie sa oferiti trandafiri!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *