Comunicate de presa

Firma transport persoane – o firma de transport serioasa !

Modul în care personalul nostru interacționează și oferă servicii clienților noștri este cel mai important aspect al durabilității companiei noastre. Luăm în serios valorile noastre și ele constituie o bază pentru dezvoltarea culturii corecte a afacerii noastre, ceea ce ne-a ajutat să atragem și să păstrăm personal valoroși și pe termen lung.

Siguranța clienților noștri este prioritatea numărul unu.

Protejăm personalul, clienții noștri, comunitatea și mediul înconjurător.

Ne străduim să dezvoltăm soluții de transport sigure și eficiente.

Facem practici comerciale etice și transparente.

Ne respectăm promisiunile de fiecare dată, la timp.

Noi ascultăm și oferim cele mai bune rezultate pentru clienții noștri oferind valoare pentru bani în toate oportunitățile de afaceri.

Capacitățile noastre

Ne mândrim cu standardul nostru înalt de satisfacție a clienților. Nu numai că oferim soluții de transport prompte și fiabile, angajamentul Firma transport persoane continuu față de clienți este demonstrat prin capacitatea noastră de a comunica în mod deschis cu clienții și de a oferi transportul sigur de călători în timp ce construim parteneriate de lucru benefice.

Pentru a spori valoarea pe care o oferim clientilor nostri, credem sa investim inapoi in companie cu programe complete de pregatire, intretinere programata regulat, detalierea zilnica a tuturor vehiculelor si servicii de asistenta, inclusiv numarul de contact de urgenta de 24 de ore. Firma transport persoane se angajează să livreze servicii de primă clasă pentru a satisface nevoile individuale ale clienților noștri.

Firma transport persoane are control total asupra fiecărui proiect sau contract individual în orice moment și în orice loc. Echipa internă de gestionare a logisticii operaționale are contact cu toți conducătorii auto repartizați prin intermediul frecvenței noastre radio dedicate în două direcții și sistemului de urmărire GPS care arată fiecare poziție a vehiculului și statisticile de pe șosea. Acest sistem este duplicat în Vehiculele noastre de comunicații mobile, permițându-ne să coordonăm mișcările de mare capacitate în orice locație, în orice moment în siguranță, rapid și eficient.

Firma transport persoane este mândră de flota noastră. Peste 80% din autobuze și autocare au fost fabricate în strainatate. Prin achiziționarea de vehicule superioare, asigurăm longevitatea și fiabilitatea flotei noastre. Suntem capabili să reducem în mod activ timpul de întrerupere a vehiculului, prin stocarea completă a pieselor de schimb, a unităților de întreținere preventivă și a unităților mobile de întreținere. Vehiculele noastre sunt puternice, robuste și dependente de condițiile extreme.

Linii de autobuz de la Firma transport persoane sunt conștiente de reducerea amprentei noastre de carbon. Apreciem transportul durabil, iar flota noastra este modernizata continuu pentru a asigura eficienta combustibilului si emisii reduse de carbon. De fapt, alegând să călătorești cu linii de autobuz de la Firma transport persoane, deja alegi să călătorești cu una dintre cele mai ecologice forme de transport. Echipa companiei noastre este formata din oameni pasionati de profesia lor, profesionisti si o echipa mereu la dispozitia clientilor nostri. Suntem pregatiti si mereu deschisi pentru a va raspunde prompt oricaror solicitari.

 .

No Comments Found

Leave a Reply