Tractari auto Bucuresti – rapid, eficient si profesional !

 

 

Tractari auto Bucuresti este un serviciu rapid, eficient și profesional pentru a vă ajuta atunci când ați fost implicat într-un accident de circulație Pentru autocamioane, autobuze și alte vehicule grele implicate în accidente,Tractari auto Bucuresti este disponibil pentru a vă ajuta 24 de ore, 7 zile pe săptămână. Funcționează 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, flota noastră de unități de recuperare a vehiculelor grele este în așteptare să recupereze și să tracteze orice camion sau autobuz de orice dimensiune implicat într-un accident.

Dacă mașina ta s-a destrămat, a devenit scufundată în noroi sau este blocată din orice alt motiv, putem recupera vehiculul. Într-o situație lipicioasă? Apelați la noi !

Operatorii noștri de remorcare sunt foarte instruiți și calificați în recuperarea vehiculelor și toate vehiculele de remorcare sunt complet echipate pentru a face față oricărei situații.

Tractari auto Bucuresti înțelege urgența și îngrijirea necesare în cazul remorcării grele de transport. Fiind una dintre cele mai de încredere companii de tractare in Bucuresti, vom face procesul de remorcare cât mai eficient și fără stres. Când aveți nevoie de tractări grele, nu vă vom dezamăgi. Echipa noastră cu experiență și echipamentul de calitate ne plasează în cea mai bună poziție pentru a vă ajuta și a vă asigura un serviciu de remorcare în condiții de siguranță.

Tractarea auto nu implica niciun efort suplimentar din partea ta. Vom tracta automobilul pe platforma si apoi il vom transporta la destinatia indicata de tine. La cerere, putem transporta automobilul pana la cel mai apropiat service cu care noi colaboram, pentru a asigura reparatiile necesare.

Serviciile de tractare sunt destinate posesorilor de autovehicule, autoutilitare, utilaje agricole si buldoexcavatoare, atat timp cat greutatea acestora este sub 5000 kg. Tariful nostru este negociabil pentru distantele peste 100 km.
Platformele noastre atent alese ne ajuta sa iti oferim servicii de transport auto pana la destinatia pe care o doresti, indiferent daca e in Romania sau pe plan international. Transportul e asigurat pe orice ruta sau destinatie, fara riscuri sau dificultati.

Avem o flotă de camioane fiabile echipate cu cele mai noi echipamente din industrie. Tragem totul de la mașini mici la cele mai mari semi-camioane. Tractari auto Bucuresti oferă o varietate de servicii, printre care:

Remorcare și transport cu platformă

Lucrări de remorcare și transport ușoare

Remorcarea și transportul pe distanțe lungi

Remorcare și transport greu

Cu flota noastră extinsă, vom merge oriunde, oricând, pentru a vă salva echipamentul. Înțelegem că atunci când unul dintre camioanele tale este dezactivat, linia de jos este în pericol. Camioanele noastre de tractare grele transportă cele mai mari vehicule, inclusiv remorci pentru tractoare, autobuze școlare, autobasculante, camioane, macarale mobile, utilaje de construcții, camioane drepte, camioane de urgență și de urgență. Tractari auto Bucuresti cunoaște importanța reintroducerii camioanelor clienților pe șosea. Oferim echipamente speciale de legare pentru motociclete, șine detașabile pentru încărcături mai largi și ascensoare pe roți pentru transportul mai multor vehicule.

 

 

 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *