Personale

Parusan insanatoseste rapid parul tau

Din cele mai vechi timpuri parul a reprezentat podoaba capilara cu care femeia s-a mandrit. Tocmai din acesta cauza asupra lui se exercita multe actiuni agresive in timpul vietii: coafat si vopsit, spalat, descurcat si pieptanat, actiunea razelor nocive ale soarelui, prafului si altor substante toxice, dar si a gerului pentru femeile mandre care merg cu capul descoperit si nu iau in calcul posibilitatea de a se alege cu o tumora sau cu chelie…
Parul cade masiv si in perioada alaptarii, cand mamele pierd o cantitate mare de calciu, dar si in cele de stres maxim.

O femeie este disperata in momentul in care observa ca ii cad suvite intregi la pieptanat din parul care deja i s-a rarit. Inca putin si i se vede pielea capului. Din pacate, pe piata exista fel si fel de suplimente alimentare care promit dublarea volumului de par in cateva zile si cresterea acestuia cu cel putin 1 centimetru pe zi. Cele care recurg la un astfel de tratament constata ca nu se modifica nimic cu starea parului, ci dimpotriva iau si in greutate de cand urmeaza constiiincios cu tratamentul miraculous.

Parusan este insa un tratament verificat de femeile din lumea intreaga si din Europa, fiind de calitate nemteasca. Produs in Germania, produsul nu are efecte negative, fiind recomandata aplicarea lui zilnica pentru rezultate rapide si vizibile.
El are actiuni multiple care urmaresc:

-stimularea circulatie sangelui la nivelul scalpului si oprirea caderilor parului
-hranirea pielii parului capului, respective fortificarea, ingrosarea firelor de par existente.
Samponul contine substantele necesare parului pentru cresterea rezistentei si regenerarii: biotina, L-arginina si vitamina E.
Dupa utilizarea indelungata a produsului parul se indeseste si isi recapata stralucirea si elasticitatea din tinerete.
Samponul care costa 35 de lei este insotit de un dispozitiv care asigura un masaj delicat al parului ce completeaza tratamentul.

.

No Comments Found

Leave a Reply