advertoriale

Rochii de seara asa DA, rochii de seara asa NU!

Imaginati-va o femeie tanara, care are o silueta perfecta, dar vine la petrecere cu o rochie de seara larga, atat de larga incat ar mai incapea doua persoane pe langa ea! Este dreptul ei sa-si aleaga modele rochii de seara, dar sa nu se supere cand va fi felicitata pentru sarcina. Imbracamintea exagerat de larga nu avantajeaza nici purtatorul slab, nici pe cel plinut. In cazul celui grasut, va parea de doua ori mai mare decat este, in timp ce femeia slaba cu rochii largi va fi suspectata de sarcina.
Tot in categoria “asa NU” se incadreaza rochiile care plesnesc pe purtatoare mulandu-se pe cele doua randuri de burti. Nici pe un trup perfect rochia mulata nu trebuie sa taie respiratia purtatoarei.

Genul de rochie care poate fi calcata la dans, prinsa si sfasiata de o usa inchisa brutal este de evitat in viata de zi cu zi, dar la petrecere, cu atat mai mult. Cel care-ti prinde sau calca din greseala rochia va avea seara compromisa, tu, posesoarea ei, daca nu ai nimic de schimb la indemana, la fel.

Tocmai de aceea am scris acest material sa va dau un sfat de aur referitor la rochiile de ocazie de la petreceri: daca aveti masina si posibilitate, luati la voi o rochie de schimb, pregatita in orice moment sa fie imbracata (adica sa fie calcata, asezata cu grija pe umeras), fiindca la petrecere se pot intampla multe, iar o toaleta de rezerva este binevenita.

In categoria asa Da intra toate cele 86 de rochii de seara din magazinul DuKeSsa si sa vedem care sunt motivele:
-lungimea lor nu se opreste mai sus de genunchi, chiar si cele scurte au grad mare de decenta
-croiala este impecabile: nici prea mulate, nici largane, nici sa se vada totul, nici sa se mature podelele cu poalele lor
-culorile nu sunt stridente, produc placere ochilor, nu ii agreseaza in nicun fel
-preturile ajustabile tuturor buzunarelor si posibilitatilor tuturor femeilor care au eleganta in sange.

.

No Comments Found

Leave a Reply