Pastorita tanara, îmi caut sufletul pereche.

Copleşită de singurătate, o tânără de 26 de ani care a renunţat la confortul vieţii moderne refugiindu-se la o fermă izolată, se află acum în căutarea sufletului pereche, scrie Daily Mail.

De trei ani, Emma Gray trăieşte alături de o turmă de oi şi câţiva câinii border collie, la o fermă din Northumberland, Marea Britanie. Frumoasa ciobăniţă îşi doreşte acum să cunoască un bărbat alături de care să se bucure de stilul de viaţă pe care şi l-a ales…

„Aş vrea pe cineva cu să-mi împart traiul, dar este greu să găseşti un partener când faci ceea ce fac eu. Când le spun oamenilor cu ce îmi ocup timpul nu le vine să creadă şi rămând şocaţi”, povesteşte tânăra.

Pasiunea Emmei pentru oi a început la ferma bunicilor săi, situată la graniţa cu Scoţia, pe vremea când era doar o copilă. Mai târziu, când a crescut şi a terminat şcoala, a obţinut o diplomă în managementul oviculturii.

La 23 de ani, atunci când a fost părăsită de iubit, a preluat, de una singură, frâile unei ferme care nu dispune de utilităţi precum alimentarea cu electricitatea sau gaze…

Cateva recomandari pentru tanara noastra doritoare de suflet pereche:Sa evite orice fel de asociere cu cei din vestul europei nu te poti baza pe ei.Doritorii ar trebuii sa treaca testul mulsului de oi,altfel se apuca si invata rapid.

Pe lângă pasiunea pentru oi, Emma iubeşte foarte mult şi câinii. Tocmai de aceea se ocupă de dresarea lor. Anul trecut a reprezentat Anglia la o competiţie internaţională pentru câini ciobăneşti, cu Roy, unul dintre exemplare ei de top.

5 thoughts on “Pastorita tanara, îmi caut sufletul pereche.

  1. Ce idee, sa pui imaginea asta la comentarii! Imi place!
    Sunt convinsa ca isi va gasi repede perechea, mai ales ca e frumusica.

  2. :)) Mie nu mi se pare frumusica de loc, chiar opusul! Si sanse are, daca nu cumva sa si casatorit deja cu un meltean satul de baba! Am gresit o litera, ma scuzati!

  3. Dupa stirea asta care a facut inconjurul lumii sunt sigura ca va primi o gramada de oferte. Tanara e, bogata e…curajoasa si descurcareata e. Ce mai, femeia ideala. 😛

Comments are closed.