articole Internet Personale

Pastreaza amintirile in rame foto personalizate

Cele mai in voga cadouri sunt cu siguranta cele personalizate. Dar de ce spun acest lucru? Pentru ca orice cadou personalizat are stropul acela de originalitate, pe care obiectele realizate in masa nu il au.

Orice obiect personalizat spune ceva despre persoana care l-a realizat sau despre persoana care urmeaza sa il primeasca. Poate sa cuprinda fragmente de amintiri placute, peisaje superbe, momente de neuitat etc. si este, de altfel, cadoul perfect, care te scoate din anonimat.

Amintirile foto pot fi acum pastrate in rame foto personalizate, astfel poti sa oferi apropiatilor si nu numai un cadou util si personal! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa apelezi la o echipa profesionala ce comercializeaza astfel de produse, care te va ajuta sa creezi cele mai atragatoare rame foto.

Daruieste un cadou folositor si haios prietenilor tai, oferindu-le rame foto personalizate cu logo-ul sau sloganul prieteniei voastre. Poti insera si o fotografie a gastii din ultima vacanta petrecuta impreuna sau ultima petrecere de Craciun sau de Revelion.

Indiferent de alegere, gestul tau va fi mai mult decat apreciat, deoarece un cadou personalizat implica si emotiile celui care l-a gandit, dar mai ales celui care il primeste.

De ce trebuie sa ti cont, atunci cand vrei sa faci cadou rame foto personalizate:

  • Formatul: dimensiunile si/sau forma, daca este una speciala;
  • Suportul: cartonul pe care se printeaza;
  • Imprimarea: culorile folosite;
  • Cantitatea: numarul de bucati necesare;
  • Alte informatii pe care le consideri importante. Exemplu: daca este necesara procesare grafica, operatii de finisare/innobilare (stantare, plastifiere, lacuire etc.), modalitate de livrare etc.

De acum inainte, toate amintirile tale si ale celor dragi se pot pastra in formatul unor poze printate, dar musai asezate in rame foto personalizate, care sa exprime exact bucuria fiecarui moment in parte, alaturi de cei dragi tie..

No Comments Found

Leave a Reply