Personale

Ptc-auto.ro furnizeaza eleganta si curatenie pentru masini

Oricat de stralucitoare ar fi o masina la exterior, nota se acorda doar dupa ce calatoresti cu ea cativa kilometri si nu ti-ai pus mana la ochi sa nu vezi mizeria din interior si batista la nas sa eviti mirosurile neplacute…
Merita 10+ atat ea, cat si proprietarul, daca dupa ce ai coborat, iti doresti sincer sa urci din nou si te simti bine, fara sa te urmeze o durere de cap, ameteala sau senzatia de voma. Masinile noastre sunt foarte vulnerabile. Intram in ele cu talpile pline de noroi, nisip, apa si microbi, in portbagaj trantim sticle care se pot sparge, iar continutul pateaza si umezeste tabla determinand-o sa rugineasca, o manevra gresita si le putem lovi, deformandu-le.

Cumparandu-le covorase auto le impiedicam sa devina capsule mobile de microbi si mirosuri. Am vazut posesori de masini care pun ziare si cartoane in loc de covorase cand ploua, iar mizeria este si mai mare, fiindca acestea se uda si se transforma intr-un amestec de hartie si noroi care se ia pe talpi. Este jenant pentru cel pe care-l iei in masina sa te uiti cu subinteles la urmele pe care le lasa pe podea in locul in care sta. Il faci sa se simta vinovat, desi vinovat este proprietarul care nu cumpara produsele care asigura eleganta si curatenia masinii sale.
Cele mai ieftine covorase auto vw costa 112 lei, dar te ajuta sa faci economii substantiale. Cum anume?

1) Am consuma mai multa apa si detergent sa facem curatenie generala in masina, decat consumam pentru a le spala pe ele
2) In cazul in care ducem masina la spalatorie, rezultatele ar fi aceleasi. Fara covorase auto ar trebui sa ne ducem de mai multe ori cu ea la spalat, in special primavara, toamna si iarna.
3) O podea metalica necuratata la timp, rugineste si se gaureste. Reparatiile ar echivala cu pretul a mai mult de 10 seturi de covorase auto.

Covorase auto VW Passat conserva caldura din masina pe timpul iernii. Fara cauciucul de cea mai buna calitate la picioare, tot frigul ne-ar patrunde in oase, stiut fiind ca picioarele reprezinta cea mai sensibila parte a corpului uman la ger. Covorasele auto pot servi conducatorului auto care este nevoit sa faca o reparatie/interventie sub masina ca protectie pentru hainele sale, scutindu-l sa se aseze pe pamant direct.
Cand podeaua masinii devine alunecoasa, fara ele exista pericolul luxarii gleznei sau entorselor, in special cand persoana in cauza poarta incaltaminte cu tocuri foarte inalte si subtiri. Pe fodul acestor alunecari ale picioarelor soferului se pot produce si accidente de circulatie.

Tavitaportbagaj ford pastreaza intr-o stare buna spatiul de depozitare al masinii. Portbagajul este deosebit de important fiindca aici punem alimente pentru intreaga familie, hainele si jucariile copiilor.
Fara tavite pentru portbagaj, acestea ar fi compromise de mizerie, dar si expuse atacului microbian.
Ar trebui sa se faca mai multa educatie conducatorilor auto, in special celor de pe mijloacele de transport in comun, iar masinile destinate trasportului de persoane sa fie dotate corespunzator, iar oamenii sa nu fie obligati sa calatoreasca in masini murdare, in care coexista fel de fel de mirosuri neplacute.

.

No Comments Found

Leave a Reply