Jucariile – deliciul copiilor care redau lumea reala

Jucariile au menirea de a reda realitatea si de a oferi copiilor miniaturi reprezentative ale lumii adultilor. Un copil stabileste o relatie cu o jucarie, se ataseaza de aceasta si poate deveni de nedezlipit.
Jucariile ajuta la dezvoltarea imaginatiei copiilor. Copii prefera acele jucarii care reflecta cel mai bine visurile si aspiratiile lor. Copii aleg acea jucarie care reflecta lumea inconjuratoare si adora sa vizioneze desene. Ei aleg acele desene pe care le asociaza cu personalitatea lor.
Fetele prefera desenele cu printese din castel sau desene despre eroii Disney. Baietii, in schimb, prefera desenele despre masini, trenuri, eroii salvatori. O masina de curse de evadare ii placea oricarui mofturos. O astfel de jucarie va putea stabili copilului anumite valori pe care isi va dori sa le urmeze.

Multi copii se asociaza cu eroii salvatori ai desenelor. Baietii isi doresc sa fie medicul care salveaza pisicuta din copac sau pompierul care stinge incediul. Un camion de pompieri cu scara il va ajuta sa isi imagineze cat de placut ar fi sa fie pompier si ii va creste stima de sine. Jucariile sunt o sursa de distractie dar si una educativa. Copii devin mai creativi si isi dezvolta inteligenta mult mai usor. Jucariile au rolul de a-l face pe copil mult mai atent si mai responsabil.

Rolul educativ al jucariilor. Adultii se formeaza si se educa prin intermediul cartilor in vreme ce copii isi creeaza educatia cu ajutorul jucariilor. In planul imaginatiei, copii insufletesc jucariile carora le atribuie insusiri si calitati. O jucarie indragita de un copil poate echivala cu un prieten de joaca.

O gamă diversificată de jucarii toysmall se regasesc pe site. De multe ori prefer ca copilul sa fie cel care-si alege jucaria pentru ca in acest fel o va indragi mai mult si se va juca cu el o perioada lunga de timp. In momentul in care acesta este constrans, alege la repezeala si sunt sanse mari sa nu faca alegerea potrivita. Toysmall.ro este un site foarte complex si de aici va puteti alege in liniste orice jucarie.

Dorintele unui copil se pot rasfrange asupra unei jucarii noi.Spre exemplu o cafenea cu briose cu care o fetita se joaca poate ajuta parintii sa observe doleantele copiilor. Felul in care lor le-ar placea sa fie servite, modul in care s-ar comporta in societate si constatatare felului in care fetita ar putea gestiona o afacere cand va deveni adult.Astfel, inca din copilarie, o fetita poate deprinde abilitatile unui mic intreprinzator.

Distractie garantata oricand.Vremea de afara nu este mereu prietenoasa, de aceea trebuie sa ii tinem pe copii in casa. Acestia se plictisesc foarte repede si nu isi pot ocupa timpul doar vizionand desene animate. O jucarie creativa il poate tine ocupat ore bune si ii va crea placere. Copii vor trai noi experiente de fiecare data si se vor amuza jucandu-se. Puteti apela cu incredere la jucariile online pentru cei mici, care, vor ajunge la usa dumneavoastra evitand astfel deplasarile in acest scop. Foarte multe jucarii nu doar ca au rolul de a-i bucura pe copii, dar ne usureaza munca.
In cazul bebelusilor un colac gat pentru bebelusi ne va ajuta atunci cand ii facem baita celui mic. Jucariile sunt apreciate de parintii si iubite copii, ele nu lipsesc din casele cu copii.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *