Internet

Servicii Funerare Nicolas – repatriere in cele mai bune conditii

E cumplit de greu atunci cand o persoana apropiata inceteaza din viata. E si mai greu atunci cand acest lucru se intampla in afara tarii si e nevoie de repatriere. Asteptarea e foarte grea, formalitatile sunt destul de multe si regulile destul de stricte. Este insa si o parte oarecum buna si anume faptul ca exista servicii de repatriere decedati care te ajuta cu tot ce ai nevoie, de la informatii pana la aducerea in tara a decedatului.

O companie care ofera astfel de servicii este Funerare Nicolas. Pe site-ul FunerareNicolas.ro vei gasi o multime de informatii foarte utile pentru a reusi sa depasesti mai usor acest moment, in ceea ce priveste repatrierea. Firma functioneaza de mai bine de 15 ani si ofera servicii atat in Romania, cat si in Europa. Daca tocmai a avut loc un eveniment tragic si ai nevoie de ei, iti vor oferi consultanta gratuita 24 de ore din 24. Pe piata din Romania, in ceea ce priveste repatrierea, cei de la Serviciu Funerare Nicolas sunt lideri. Aici vei gasi: seriozitate, punctualitate, informatii corecte, promptitudine si personal autorizat. Totul se va desfasura in asa fel incat sa nu existe nici un fel de problema pe toata durata transportului.

Transportul decedatilor se face cu autovehicule special autorizate pentru astfel de situatii, de catre soferi cu atestat si cu experienta in domeniu. Trupul neinsufletit al decedatului va fi transportat in sicriu din zinc, astfel incat sa fie respectate toate normele legale.

In cazul in care nu vrei servicii de repatriere pe cale terestra, cei de aici te vor ajuta cu serviciile de repatriere pe cale aeriana. Insa e ceva mai complicat, deoarece conditiile sunt multe si destul de greu de indeplinit: trebuie transportat decedatul cu 24 de ore inainte de la morga la aeroport, trebuie rezervat si achitat biletul si decedatul trebuie apoi preluat de catre o firma autorizata pentru zona Cargo din aeroport.
Daca treci printr-un astfel de eveniment, apeleaza cu incredere la Servicii Funerare Nicolas. Pentru a afla mai multe detalii, intra pe site sau contacteaza-i pe cei de la firma la numarul de telefon 004. 0768.000.440.

.

No Comments Found

Leave a Reply