Internet

Pensule de machiaj curatate, ten sanatos si frumos

Ce-ar fi ca pensulele folosite la machiajul fetei sa fie puse după utilizare in cutiile pentru pastrarea lor sau lasate in mod neglijent pe masa, fara sa fie curatate? Va imaginati cate colonii de bacterii si-ar face cuib printre perii delicati si desi ai pensului si impreuna cu produsele de machiaj ar fi distribuite uniform pe obraji, pometi, în regiunea nasului, a gurii si a ochilor. Firicelele marunte de praf, amestecurile de culori si de produse si microbii ar compromite machiajul, frumusetea si sanatatea utilizatorului.
Cailyn Romania pune la dispozitia cumparatoarelor o solutie curatare pensule de machiaj pentru a ne feri tenul de acnee, iritații, boli de piele si depigmentare.

Solutia costa doar 96 de lei, dar efectele ei benefice sunt multiple, deoarece:
-asigura pastrea culorilor curate. Daca pensula este curata si produsele utilizate la machiaj vor fi la fel, iar nuantele nu vor intra una in alta.
-periile tin mai mult. Perii fini nu se vor toci din cauza produselor care raman timp indelungat pe ei si a amestecului acestora cu praful.
-mentinerea sanatatii tenului. Periile curate feresc fata de iritatii si boli de piele.
-mentinerea curateniei in locul unde se face machiajul. Periile curatate nu imprastie produsele si culorile peste tot.

Produsul se comanda simplu fie prin completarea unui cont pe site si punerea solutiei pentru curatarea pensulelor de machiaj in cosul de cumparaturi, fie telefonic la +40757189086 sau prin e-mail, la urmatoarea adresa: contact@cailyn.ro. Un aspect pozitiv este acela ca plata se poate face variat: la primirea coletului, către curier, online prin card bancar ( tranzactia este 100% securizata), dar si in rate egale fara dobanda, prin cardul de cumparaturi. Comisionul este 0 la toate tipurile de plati, iar la plata in rate exista si perioada de gratie de 56 de zile.

Exista si posibilitatea returnarii unui produs. In cazul in care din greseala, clientul primeste alt produs decat cel dorit, el anunta, iar situatia va fi corectata, cheltuielile de retur fiind suportate de Cailyn Romania. In cazul deteriorarii coletului, clientii sunt sfatuiti sa refuze ridicarea acestuia, iar in cazul in care clientul nu-si mai doreste produsele pe care nu le-a desfacut, le poate returna pe cheltuiala sa in termen de 14 zile.

.

No Comments Found

Leave a Reply