Pentru o stare de bine, alege centuri medicale de la OferteShop!

Daca ai probleme cu spatele sau suferi de deformarea coloanei vertebrale, atunci e bine sa porti una din aceste centuri medicale. Coloana vertebrala reprezinta centrul de sustinere al intreg corpului uman. Acesta sustine trunchiul si ne permite toate miscarile posibile, realizate zi de zi, de aceea este indicat sa ne pastram mobilitatea. Flexibilitatea coloanei vertebrale se afla in stransa legatura cu mentinerea sanatatii organismului. Din nefericire, puteti observa ca viata sedentara conduce la adoptarea unei posturi neadecvate ce ne limiteaza miscarile coloanei, iar acest lucru duce la instalarea durerii in corp si in unele cazuri, chiar imobilizarea.

Centuri medicale – practice, eficiente si accesibile

Daca ati observat ca din cauza durerii de spate coloana vertebrala functioneaza deficitar, nu mai asteptati si achizitionati-va aceaste centuri medicale pentru a nu se inrautati situatia. Actionand din timp, problema poate fi rezolvata foarte usor si fara durere. Folositi-va de avantajele aduse de aceste produse inovatoare.

Centurile medicale sunt usor de ajustat, in functie de zona afectata. materialul din care sunt confectionate este flexibil si confortabil, adaptat cu usurinta la forma spatelui unui barbat, care poate diferi atat de mult, in functie de constitutia fiecaruia.

Datorita faptului ca eu lucrez la birou in fiecare intre 8-10 ore, fapt ce inseamna ca stau pe scaun mai mult de jumatate de zi, a dus la o durere acuta in zona spatelui. In prima faza nu am dat importanta insa cu timpu durerea s-a agravat si am luat decizia inteleapta de a purta una din acete centuri medicale de la OferteShop. Am facut comanda online iar in termen de 3 zile am primit coletul, cu garantia aferenta. M-am bucurat de decizia facuta, desi nu eram convins de la inceput ca o sa dea rezultate 100%. Am purtat acesta centura zi de zi si am observat cu stupoare cum imi sustine zona lombara prin structura de intariri din care este confectionata si imi protejeaza articulatii. Pur si simplu, am simtit cum nu se mai pune presiune pe coloana si in acest fel, mi-am recapatat mobilitatea, intr-un timp relativ scurt.

Folositi cu incredere aceste centuri medicale pentru diferite afectiuni ale coloanei vertebrale

Purtarea acestei centuri medicale este indicata in cazul unei dureri acute de spate care va impiedica sa desfasurati diferite activitati sportive sau chiar activitati zilnice. Sunt usor de folosit, confectionate dintr-un material care permite aerisirea, nelasand ca transpiratia sa va afecteze negativ zona dureroasa. Datorita formei adaptabile in functie de anatomia spatelui, va garanteaza rezultate pozitive alaturi de confort si practibilitate. Acestea actioneaza prin incalzirea zonei afectate, fiind un fel de compresie ce ajuta la diminuarea durerii. Am folosit aceasta centura si in activitati sportive pe care le practic de obicei de cateva ori pe saptamana seara, cum ar jogging sau fotbal si am ramas surprins de faptul ca am simtit cum fucntioneaza intens in acea perioada. Am purtat-o pe sub haine aproape zilnic si  m-am simtit confortabil de fiecare data. Daca suferi de dureri similare este bine sa actionezi imediat pentru o stare de bine si confort..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *