Comunicate de presa

Transport persoane – pasiune si ambitie !

Capacitatea autocarelor si microbuzelor noastre ne permite sa transportam un numar relativ mare de persoane, astfel ca acestea nu mai folosesc masina personala. Prin urmare, fiecare procent conteaza atunci cand vrem sa declasam o schimbare, iar noi sprijinim lupta pentru o lume mai curata. Asadar, serviciul de transport persoane Bucuresti respecta toate normele aflate in vigoare si contribuie la bunastarea intregii comunitati prin limitarea emisiilor de carbon in atmosfera.

Inchirierea microbuzelor si autocarelor in regim ‘la dispozitie’, se face pentru un minim de 200 km/zi sau echivalentul financiar corespunzator.Compania noastra ofera servicii de inchirieri automobile, cum ar fi microbuze si autocare. Din dorinta de a lega stranse legaturi cu clientii nostri, ne-am bazat pe seriozitate, promptitudine si siguranta in serviciile oferite.

Pasiunea noastra va permite sa va atingeti obiectivele. Cream, livram si oferim solutii si servicii software care fac mai usor agentiile de transport sa-si gestioneze operatiunile complexe de afaceri de zi cu zi. Avem capacitatea unica de a colabora cu dvs. pentru cele 360 ​​de grade ale operatiunilor dvs., datorita faptului ca ne-am concentrat pe servirea industriei de transport cu un portofoliu extins de produse.

Tehnologia de la firma de transport persoane permite un nivel mai ridicat de service, o perfomanta mai buna la timp si informatii despre calatorii care, la randul sau, sporesc satisfactia soferului. Puteti colecta date, statistici si puteti produce rapoarte care sa dovedeasca exact cat de important este tranzitul pentru comunitatea dvs.

Transport persoane ofera o gama larga de autobuze cu pana la 75 de locuri. Toate autobuzele noastre pot fi angajate pe ora (in functie de disponibilitate).Preturile variaza in functie de tipul de vehicul, distanta parcursa si timpul de inchiriere.Suntem increzatori in indeplinirea cerintelor dvs. pentru o serie de evenimente posibile, inclusiv (dar fara a ne limita la acestea).

Oferim autocare si microbuze pentru:

Calatorii educationale

Evenimente de afaceri si corporative

Concediu

Excursii Evenimente sportive

Transportul nuntilor

Biserici si grupuri comunitare

Posibilitatile sunt nesfarsite, dar oricare ar fi cerintele dvs., suntem aici pentru a va transforma ideile in realitate.

Avem o flota variata de vehicule pentru a se potrivi tuturor cerintelor si ocaziilor.

Flota foarte bine intretinuta cu vehicule.

Uniforme, soferi verificati.

Structura competitiva de stabilire a preturilor.

De incredere si seriosi.

Firma de transport persoane isi propune sa ramana de referinta ca societate de transport de calitate in capitala Romaniei si sa-si puna tinte tot mai inalte spre satisfacerea clientului , conditii exceptionale de transport si siguranta.Siguranta este una dintre prioritatile noastre.. Pentru a beneficia de servicii de transport persoane  de calitate, in conditii de siguranta maxima, la standarde profesionale, va invitam sa alegeti Firma de transport persoane.

Aveti toate accesul la date si informatii din intreaga retea la firma de transport persoane. In orice moment si din orice locatie, puteti monitoriza performanta la timp. Planificatorii iau decizii in cunostinta de cauza la firma de transport persoane datorita unor date corecte privind traseul si calatoria. Dispecerii pot lua decizii mai rapide pe baza unor informatii precise in timp real. Managerii au o imagine de ansamblu asupra operatiunilor..

No Comments Found

Leave a Reply