Petrecerea burlacitelor

Imi aduc aminte cu drag ca inainte de nunta prietenele mele mi-au facut surpriza petrecerea burlacitelor.
A fost o surpriza de doua ori deoarece nu ma asteptam la petrecere din simplul motiv ca am spus clar ca nu mi-o doresc datorita pregatirilor de nunta iar al doilea motiv a fost faptul ca m-au dus la un restaurant cu lautari unde muzica ne-a fost oferita chiar de aceeasi formatie nunta pe care eu o aveam angajata la evenimentul meu.

Datorita acestei formatii nunta pot sa spune ca ele au scapat nemustrulite, in primul rand pentru ca vruiam sa mai ascult inca o data formatia Bucuresti ca sa ma asigur pentru a nu stiu cata oara ca am am facut o alegere buna si al doilea rand datorita atmosferei create de membrii ce fac parte din aceasta formatie nunta Bucuresti am reusit sa ma destind si sa ma relaxez la maxim.

Seara a fost una memorabila, plina de rasete, dansuri, jocuri si dedicatii din partea celor din formatie nunta Buuresti pret, care deja ma cunoasteau si stiau ca urma sa fac marele pas chiar pe ritmurile muzicii lor.
Am stat si m-am gandit ca dintre atatea formatii nunta Bucuresti care sunt pe piata in momentul acesta eu chiar am avut noroc cu cei din trupa pe care am ales-o.

Ritmurile lor nu m-au lasat sa stau jos pentru a-mi odihni picioarele nici macar 5 minute, imi parea rau sa pierd melodiile, imi parea rau de cei din formatie, de munca lor, cum sa nu fie rasplatita cu voie buna din partea mea si a celor din restaurant.
Toate temerile mele au disparut complet in seara aceea si eram convinsa ca la nunta mea cu siguranata nu va lipsi atmosfera, jocul si voia buna oferite de cei din formatii nunta Bucureti pret, care merita tot respectul nostru.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *