Case de marcat portabile

Casa de marcat fiscala este impusa prin lege tuturor agentilor comerciali care vand produse sau servicii si este obligatorie folosirea ei de cate ori are loc un schimb comercial, indiferent de natura acestuia, pentru emiterea bonului fiscal. Exista foarte multe tipuri de case de marcat ce pot avea diferite marimi sau functii. Cea mai potrivita alegere pentru un agent comercial care desfasoara comert cu amanuntul este casa de marcat portabila, ce este usor de folosit si manevrat.
casa
Daca sunteti interesati sa achizitionati o casa de marcat Bucuresti, cea mai buna optiune pentru dumneavoastra o reprezinta magazinul Constalaris. Puteti sa vizualizati toate produsele si sa achizitionati o casa de marcat ieftina fie de la showroom, fie on line, direct de pe pagina oficiala constalaris.ro. Veti descoperi o gama variata de asemenea produse, de dimensiuni diferite si la preturi foarte avantajoase. Beneficiati de consultanta gratuita si de sprijin pentru a alege produsul cel mai potrivit pentru specificul activitatii desfasurate de catre compania dumneavoastra. Constalaris, pe langa casele de marcat si sertarele de bani va ofera si produse consumabile specifice, dar si service in garantie sau post garantie pentru articolele achizitionte, precum si suport tehnic spacializat si instruirea utilizatorilor. De asemenea, daca incheiati contract cu compania veti beneficia si de servicii de intretinere preventiva, ce va prelungi durata de viata a aparatelor achizitionate.

Toate modelele de case de marcat Constalaris sunt produse de cea mai buna calitate, sunt omologate, iar casele de marcat fiscale marca Orgtech (Constalaris este importator exclusiv si distribuitor al acestei marci) beneficieaza de fiscalizare si instruire gratuita a personalului din cadrul companiei dumneavoastra.

Casele de marcat portabile, care functioneaza cu acumulator (acesta este inclus in pachet, impreuna cu cablul de alimentare, respectiv incarcare) ofera un plus de mobilitate si sunt foarte utile in cazul activitatilor comerciale mobile, (cu specific ambulant, din parcuri, targuri si alte evenimente, unde nu sunt disponibile surse de alimentare cu energie electrica) sau pentru cei care ofera servicii direct la domiciliul clientilor. Pentru a pastra banii in siguranta, este recomandat sa achizitionati si un sertar de bani, cu deschidere automata si conectare la casa de marcat. Sertarul de bani este confectionat din metal si puteti sa alegeti culoarea sau marimea lui in functie de necesitatile dumneavoastra.