Terase verzi si natura mai aproape de dvs. in oras

terasa verzi

terasa verzi

Sunt din ce in ce mai multe cladiri care au terase verzi. Nici nu e de mirare in fapt, daca luam in calcul ideea ca in zilele noastre, avand cu toii o viata atat de aglomerata, este dificil sa ajungem in locatii in care sa simtim ca avem natura aproape. Ori acest lucru ne poate lipsi foarte mult uneori, astfel ca aceste terase verzi pot fi o optiune ideala. In plus, ele se pot amenaja atat de frumos incat cu greu ne vom dori sa ne mai indepartam de ele. Sunt o modalitate excelenta de relaxare in natura in mijlocul orasului.

Cu terase verzi aveti o oaza de relaxare la indemana oricand

Daca va doriti ca si locuinta dvs. de exemplu sa fie „dotata” cu un spatiu de relaxare care sa va aduca mai aproape de natura, aceste terase verzi sunt o optiune ideala. Sunt usor de realizat cand veti apela la specialisti in domeniu si nu sunt nici foarte greu de intretinut. Totodata, cand veti apela la astfel de specialisti in domeniu veti vedea ca in fapt daca aveti terase verzi nu va fi greu sa le intretineti, mai ales cand aveti parte de consultanta in acest sens.

Amenajarea unor terase verzi poate fi realizata dupa bunul plac al fiecaruia, insa cert este ca e bine sa va orientati spre unele plante de exemplu care sa fie potrivite stilului dvs. de viata. Cum asa? poate va ganditi. Ei bine, nimic mai simplu: daca de pilda aveti un job care va solicita de dimineata pana seara si nu aveti pe nimeni care sa va ingrijeasca terasa verde, in senslul de a uda plantele verzi si asa mai departe, sau daca pur si simplu aveti un program care nu va permite sa le ingrijiti foarte des, trebuie sa optati pentru plantele potrivite, care nu au nevoie de prea multe ingrijiri.

O terasa verde scade consumul de energie printre altele

Desigur, astfel de terase verzi aduc cu sine o serie vasta de avantaje pe langa acelea de a avea un estetic deosebit de placut. O terasa verde va scadea de pilda si consumul de enrgie, intrucat ofera o termoizolatie excelenta. Reflecta razele solare si astfel transferul de caldura este foarte mult redus. O astfel de terasa va aduce un comofrt termic deosebit in orice anotimp, pe vreme de iarna oferind o izolare foarte buna, iar pe timp de vara tinand racoare. Aceste terase verzi sunt si rezistente la foc, astfel ca nu va trebui sa va faceti griji nici in acest sens. Cand veti apela la specializti in domeniu, veti avea parte de terase verzi de calitate, iar ce mai trebuie sa stiti despre acestea este si faptul ca ele vor reduce in foarte mare masura nivelul radiatiilor electromagnetice de care se spune deja de atat de mult timp ca trebuie sa ne ferim cu totii.

Asadar, multiple avantaje si un estetic deosebit va vor fi oferite o data cu montarea de astfel de  terase verzi, pe langa multe alte aspecte.