Piatra-Alba – maestrii absoluti in organizarea evenimentelor speciale

Nunta este un eveniment unic in viata omului, o poarta prin care se paseste pentru a intra in cu totul alta lume si alta viata decat cea traita pana atunci. Pentru ca acest nou inceput sa fie facut cu dreptul este nevoie de multe pregatiri pentru ca totul sa fie perfect, iar amintirile create in aceasta frumoasa zi sa dainuie pentru tot restul vietii. Prin intermediul acestor amintiri se construieste un fundament solid pe care se poate ridica apoi intregul complexa si minunata constructie care este casnicia.

Unul din cele mai importante elemente pentru crearea unei amintiri cu adevarat frumoasa este restaurantul in care se va tine receptia de nunta. Alegerea unui restaurant este in general un proces lung si dificil, care necesita evaluarea si vizitarea a zeci de restaurante pana la gasirea locatiei ideale, unde sa poata incapea toti invitatii, iar servirea sa fie exceptionala. In aceste restaurante nunta trebuie decurga in mod natural si restaurantul trebuie sa se adapteze la tematica nuntii, daca o astfel de tema este aleasa, atat din punct de vedere al atmosferei cat si al felurilor servite. Pentru a va usura decizia, va facem o sugestie: restaurantul Piatra Alba. Acest restaurant specializat in evenimente importante are o experienta de peste 10 in organizarea de nunti si botezuri, iar personalul profesionist isi va dedica toata atentia, indemanarea si propensiunea pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura cu adevarat de acest moment unic, fara sa va faceti vreo grija in privinta cateringului, locatiei, asezarii, decoratiilor si a organizarii in general.
Acest restaurant este suficient de spatios pentru a acomoda un alai de nunta de peste 200 de persoane, iar amenajarile ultra-moderne asigura ca atat dumneavoastra cat si invitatii va veti simti comfortabil pe durata intregii seri.

Meniurile sunt extrem de variate si pot fi personalizate aditional, in functie de preferintele fericitului cuplu si al invitatilor, inclusiv cu meniuri vegetariene si meniuri realizate special pentru copii, astfel incat nimeni sa nu se simta exclus si sa se poata distra de minune. Pasiunea bucatarilor nostri renumiti va fi scoasa in evidenta prin meniurile extravagante, inspirate atat din bucataria autohtona cat si din cea internationala. Maestrii bucatari vor crea cele mai variate feluri de mancare care cu siguranta vor uimi prin aromele delicate care vor satisface pana si cele mai exigente papile gustative. Vrem ca totul sa fie perfect, de aceea meniul va putea fi degustat in prealabil pentru a ne asigura ca totul este pe placul dumneavoastra.

Pentru ca distractie sa fie completa este nevoie de muzica, iar formatia Melotrom va sta la dispozitie cu o varietate de cantece de nunta si nu numai. Muzicienii nostrii extrem de talentati au in repertoriu melodii din toate genurile muzicale, de la cea populara la muzica moderna, iar o data ce flacara dansului se va inteti, Melotrom si ringul spatios o vor intretine pana la primele raze de lumina ale soarelui.
Un alt element important al unei nunti de succes este free bar-ul, optiune pentru care puteti opta, iar toate bauturile, atat cele care contin alcool cat si cele fara vor putea fi consumate in cantitati nelimitate pentru tot restul serii alimentand buna dispozitie si oferind suficienta energie pentru a mentine ringul de dans ocupat toata noaptea.

Asa ca lasati grijile pentru alta zi, lasati sampania sa curga si dansul sa se incinga si bucurati-va de ce va fi prima si cea frumoasa noapte din noua viata a dumneavoastra.
Daca doriti mai multe informatii despre restaurantul Piatra-Alba, serviciile excelente care va vor fi puse la dispozitie, meniurile personalizabile sau daca doriti sa vedeti locatia prin intermediul unui tur virtual , va invitam sa vizitati www.piatra-alba.ro.