Internet

Ustensile cu ajutorul carora copii pot invata usor limba engleza

Daca esti parinte si citesti acest articol inseamna ca esti interesat de cum anume puiul tau poate invata cat mai bine limba engleza, sau de ce nu o alta limba.
Pentru inceput vreau sa iti spun ca timpul mi-a demonstrat ca o limba straina se invata cel mai bine si cel mai eficient atunci cand este predata de profesori competenti si atunci cand este exersata zilnic. Daca vrei sa iti inscrii copilul la un curs de limbi straine, eu iti recomand Centrul de Limbi Straine Echo Kids. Aici copilul tau va invata cu usurinta engleza, franceza, italiana, spaniola, germana sau de ce nu japoneza sau chineza. Intra pe http://www.echokids.ro/cursuri-de-engleza-pentru-copii/ si vezi toate detaliile sau suna la numarul de telefon (021) 253 22 55.
echo
Chiar daca al tau copil face cursuri de engleza, e bine sa exerseze cat de mult limba pe care o invata. Apoi, cursurile nu tin la nesfarsit. Cand le termina, trebuie sa exerseze in continuare pentru a nu uita. Sunt cateva ustensile care il pot ajuta, sau care te pot ajuta chiar si pe tine daca vrei sa iti exersezi engleza.

• CD-uri
Pe piata sunt o multime de CD-uri cu ajutorul carora poti invata sau exersa limba engleza. Alege-le cu grija si ele pot fi de mare folos.

• Aplicatii pentru mobil
Acum chiar si copiii au smartphone-uri de la varste fragede. Invata-ti copilul sa foloseasca smartphone-ul in mod util. Daca nu are un smartphone, deoarece nu esti inca de acord cu un astfel de dispozitiv, instaleaza respectivele aplicatii pe telefonul tau mobil si da-i sa exerseze de fiecare data cand ai ocazia. Sunt o multime de aplicatii cu ajutorul carora poti exersa si/sau invata limba engleza.

• Cartonase cu imagini
Daca ai un copil mai mic, imaginile pot fi extrem de utile. Copilul va asocia cuvintele cu imaginile si va retine totul mult mai simplu. Poti cumpara astfel de cartonase sau poti printa imagini care sa il ajute.
• Desene animate in limba engleza

O buna idee ar fi sa iti lasi copilul sa vizioneze desene animate in limba engleza. .

No Comments Found

Leave a Reply