Personale

Pilota ideala

Pilota ideala poate prezenta caracteristici diferite in acceptiunea fiecaruia dintre noi. Unele persoane adora caldura, in timp ce altele prefera asternuturi mai racoroase, unele simt nevoia sa fe invelite cu pilote mari, grele, care sa confere senzatia de confort, in timp ce altele prefera materialele usoare. Va recomand sa achizitionati pilote din magazinul asternuturisiprosoape.ro, in care, pe langa pilote, mai gasim si cuverturi de pat.
Oricum ar fi, in momentul in care dorim sa achizitionam o pilota este important sa cunoastem cateva aspecte:

• Temperatura camerei in care folosim pilota:
– Daca temperatura camerei nu depaseste 18 grade C este recomandata o pilota calduroasa, de preferat naturala umpluta cu puf de gasca sau lana. Pentru a va putea crea o impresie legata de aspect si preturi, click aici http://www.asternuturisiprosoape.ro/perne-si-pilote/pilote.html
– Pentru camerele in care temperature depaseste 22 grade C sau pentru perioada verii este recomandata o pilota lejera, de preferat hipo-alergica medicinala pentru ca, in general, la caldura se dezvolta si varii tipuri de alergii la microorganisme. Modele si preturi pilote.

• Umplutura
– Puful de gasca confera pilotei lejeritate, dar si volum, fiind, totodata calduros
– Lana este un foarte bun izolant, mentinand o temperatura constanta. Este recomnadat in general celor care transpira mai mult deoarece absoarbe umiditatea fara a se umezi: http://www.asternuturisiprosoape.ro/perne-si-pilote/pilote.html
– Bambusul are proprietati antimicrobiene si confera caldura iarna si racoare vara. Este ideal pentru persoanele care sufera de afectiuni astmatice sau alergii.

• Intretinerea
– Orice pilota trebuie sa fie aerisita, scuturata periodic, dar si spalata de aproximativ 2 ori pe an, in functie si de specificatiile producatorului. Dupa spalare, este foarte important sa va asigurati ca pilota de puf este foarte bine uscata. Pilotele de bambus sau de lana este mai bine sa fie curatate la spalatorii profesionale. Indiferent insa ce optiune alegeti, este intotdeauna recomandata folosirea unei cantitati mici de detergent, fara balsam.
– Durata de viata a unei pilote, fie ea cu umplutura de puf, bambus sau lana este in medie de 10 ani. .

No Comments Found

Leave a Reply