Plafon Suspendat

Cauti un plafon care este usor de accesat, arata foarte bine si are o calitate excelenta a sunetului? Poate aveti nevoie pentru a acoperi un plafon care nu mai arata foarte bine, avand un aspect deteriorat datorita a tot felul de factori negativi (umiditate, mucegai etc.). Orice ar fi, plafoanele suspendate pot fi o optiune-minune! Va invit sa va informati, pentru a descoperi cateva din beneficiile tavanelor suspendate.
Ce sunt plafoanele suspendate?

Plafoanele suspendate sunt atarnate de grinzile tavanului cu o grila metalica. Acest lucru creeaza o cavitate unde pot fi ascunse tevi, cabluri si conducte. Cavitatea poate detine, de asemenea, corpuri de iluminat, sprinklere si alte dispozitive electrice. Ele pot fi, aditional, folosite pentru a ascunde un plafon vechi si foarte uzat. Dalele sunt, in general, la dimensiunea de 60 mm cu 60 mm, iar acest lucru le permite sa se potriveasca in cadrul grilei standard expuse. Cu toate acestea, ele mai sunt disponibile si la marimi mai mici sau mai mari.

Plafoanele suspendate si izolarea termica
Plafoanele suspendate pot ajuta la reducerea temperaturii radiante in casa cu pana la 90%. Izolarea cu polistiren face zona de mai jos mult mai confortabila. In cazul in care zgomotul este o problema, exista tavane fonoabsorbante speciale si panouri care ajuta la controlul zgomotului. Desigur si materialele izolante folosite intre panourile suspendate ajuta la reducerea zgomotului si cu cat acest strat de izolatie este mai gros, cu atat camera este izolata mai bine.
Avantajele plafoanelor suspendate.

In primul rand, sub aceste plafoane se pot ascunde foarte usor conducte si cabluri, De asemenea accesul la acestea se face mult mai usor, prin demontarea rapida a panourilor. Un alt avantaj major este izolarea fonica si termica, pe care aceste plafoane suspendate il ofera incaperilor in care sunt montate. In plus, exista pe piata si tavane rezistente la umiditate si ignifuge, ideale pentru orice aplicatie.

Optiuni pentru tavane suspendate.
Dalele de tavan suspendat permit imbunatatirea decorului interior, oferind o caracteristica speciala. Puteti crea, de asemenea, un plafon care nu se va pata, sau mucegai, care poate fi sters si care este si ecologic. Plafoanele de gips-carton suspendat pot fi de diferite culori si pot fi montate fara sudura, acestea putand fi modelate in curbe sau cupole pentru un aspect elegant. De regula fabricate din gips-carton, placile mai pot fi fabricate din lemn, metal sau fibre minerale. Dalele sunt disponibile intr-o gama variata de culori, indiferent daca sunt din gips-carton, metalice sau din lemn.
Ele pot fi chiar facute dupa un design personalizat, la diferite dimensiuni.