Plasa rabitz – produs inovativ cu o gama variata de utilizare

Firma Carasco vine in sprijinul dumneavoastra cu solutii constructive noi, cu privire la prelucrarea sarmei si confectiilor metalice. Dintre acestea  se remarca plasa rabitz cu o gama larga de intrebuintare. Cu o experienta vasta in domeniu, Carasco cauta permanent sa aduca solutii tehnologice inovatoare spre satisfactia clientilor nostri. Oferim produse de calitate europeana si tratam mereu cu respect si interes comenzile celor care aleg sa lucreze cu noi.

        Te intrebi care este importanta asa numitei plasa rabitz?

        De mentionat faptul ca plasa rabitz este confectionata din sarma zincata, termica, fiind astfel un produs rezistent si extrem de eficient in acelasi timp. Dispune de caracteristici mecanice bune, iar strataul de suprafata ii confera rezistenta chimica. Aceasta plasa care este extrem de utila in domeniul agricol, amenajarea de voliere, constructii, domeniul silvic, izolatii cu vata balzatica si o multime de alte intrebuintari. Fabricarea acestei plase se face cu ochiuri de diferite marimi si o latime diferita a panzei sau poate fi combinata cu alte materiale, cum ar fi otel sau aluminiu.

        Plasa rabitz se bucura de o gama larga de utilizare in diferite domenii, cum ar fi: cel zootehnic, agricultura, comert, pentru confectionrea custilor pentru pasari si animale cat si pentru a imprejmui diferite suprafete de teren, livezi, gradini. De asemenea, se utilizeaza si in domeniul constructiilor, astfel: in formarea armaturii la straturile subtiri de tencuiala, pentru marirea rezistentei tencuielilor traditionale, reducerea tendintei de fisurare si pentru gletuirea si armarea tencuielilor fisurate. Puteti comanda si on line pentru a  va achizitiona aceasta plasa in suluri de 25 sau 50 m si beneficiati de produse economice si practice la un pret accesibil.

        Plasa rabitz – caracteristici tehnice pe care este bine sa le cunosti inainte de a face o alegere de achizitie

        Va oferim plasa rabitz cu ochiuri hexaonale, formata din sarma zincata si va garantam rezistenta acestui produs, in diferite domenii de activitate. Fie ca utilizati aceasta sarma pentru imprejmuirea curtilor interioare sau confectionarea unor custi, veti fi placut surprinsi de siguranta si duritatea acesteia. Componentele utilizate in confectionarea plasei de rabitz se afla in stransa legatura cu calitatea produsului finit. Trebuie sa acordati o atentie deosebita atunci cand alegeti o plasa durabila si fiabila. La noi gasiti produse exceptionale care va ajuta sa va duceti la bun sfarsit proiectele in desfasurare, si va dau satisfactia investitiei dumneavoastra.

        Plasa rabitz zincata are un pret avantajos si corespunde in totalitate cu caracteristicile pe care le are. Aceasta va ofera o solutie moderna si eficienta si in diferite lucrari de constructie. Daca v-ati decis sa va achizitionati acest tip de plasa trebuie sa aveti in vedere aceste aspecte pentru o eficienta marita in scopurile pe care vi le doriti si un rezultat pozitiv garantat. Alegeti cea mai buna varianta atat pentru lucrari casnice cat si pentru alte scopuri. Comandati online aceasta plasa din magazinul nostru www.carasco.ro, ce se incadreaza perfect in raportul pret calitate si folositi-o cu succes pentru orice necesitate ati avea.

 

Meta descriere: .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *