Fără categorie

Pretuiesc serviciile funerare, fiindca ma ajuta sa ma achit de datoriile morale de onoare

Legat de motivele pentru care oamenii fac copii, trei sunt cele care isi disputa suprematia:

-parintii ii aduc pe lume din iubire. Mai intai se iubesc ei atat de mult, incat cauta sa sudeze legaturile dintre ei prin copii, apoi transfera intreaga lor atentie si dragoste asupra celor mici.

-ca sa isi faca datoria pe acest pamant, adica sa ajute la perpetuarea speciei. Da, oamenii vor sa nu li se uite numele si sa nu li se stinga neamul, iar descendenta il salveaza timp de generatii de la uitare.

-ca sa aiba cine sa ii ingrijeasca la batranete, apoi sa le inchida ochii in ultima clipa, sa aiba grija de inmormantare si sa le ingrijeasca mormantul.

Pana mai ieri, copiii trebuia sa se ocupe de toate aceste sarcini dureroase, iar daca un singur copil isi ingropa si mama si tata si bunicii, acest lucru il marca pe viata, chiar daca decesele celor din familie aveau loc la maturitate.

Iata de ce pretuiesc Servicii funerare care protejeaza copilul unic sau familia indoliata, organizand ireprosabil inmormantarile celor dragi.

Nu este usor sa iesi in lume cernit, cu cearcane, tras la fata, galben ca lamaia si plans, sa analizezi produse, sa cumperi, sa conduci masina, sa faci zeci de drumuri, cand ochii sunt plini de lacrimi si nu te mai poti concentra. Cate cazuri nu au fost, cand apartinatorii, prea obositi sau prea suparati au facut accidente de circulatie grave, fiindca au fost nevoiti sa conduca in ziua inmormantarii sau inaintea acesteia.

In perioada aceea critica, familia trebuie sa stea si sa isi planga mortul, sa gaseasca o cale prin care sa echilibreze pierderea.

Pretuiesc servicii funerare non stop, fiindca in timp ce aproape toata lumea doarme, ei actioneaza in locul familiei care trece prin nenorocire. Angajatii unei firme serioase de pompe funebre dorm pe rand si lucreaza la schimburi, sa fie pregatiti sa intervina, acolo unde nevoia impune acest lucru.

Ei nu au sarbatori, fiindca stiu ca moartea poate veni si ataca oricand.

Nu stiati asta, nu-i asa? Credeati ca trebuie sa asteptati sa se faca ziua si apoi sa le solicitati consiliere si sa semneati contractul, iar ei sa se ocupe de totul.

 

No Comments Found

Leave a Reply