Fără categorie

Recuperari creante legale, solutia sigura si salvatoare

Uneori oamenii sunt foarte suparati pe datornicii lor si au motive intemeiate sa fie. Unii uita sa isi mai dea inapoi datoriile, altii si le dau esalonat sau cand suma imprumutata s-a devalorizat aproape complet.
Din acesta cauza incearca sa isi faca dreptate singuri, gresesc si platesc scump pentru asta. Nu sunt nici trei saptamani, cand o astfel de recuperare era sa-l coste scump pe cel care a dorit sa o infaptuiasca.

G. ii vanduse unui consatean vin si tuica facute de el in gospodarie, iar acesta uitase sa ii dea banii. Infierbantat de alcool, s-a suit pe o bicicleta sa mearga la domiliului datornicului si sa il oblige sa isi achita bautura.
Pe drum, s-a dezechilibrat in fata unui autoturism si putin a lipsit sa nu fie omorat pe loc. S-a ales cu mai multe rani si tot el a sunat si politia sa ceara politistilor sa il ajute sa recupereze datoria si sa ii amendeze pe cei care l-au acrosat.


Intuiti pe cine a amendat politia? Tot pe el, diin urmatoarele motive:
1. Nu avea voie sa comercializeze alcool fabricat in conditii improvizate, fara actele necesare care sa legalizeze o astfel de activitate.
2. Nu trebuia sa se urce pe bicicleta, dupa ce a consumat alcool.
In loc sa primeasca banii la care se astepta, omul nostru a fost amendat cu 800 de lei.
Cu siguranta ca nu ar fi patit asta, daca ar fi avut curiozitatea sa solicite consultanta celei mai ambitioase si informate firme de avocati din Cluj, neintrecuti in recuperare daune asigurari si in recuperari creante.

Nu trebuia sa se duca pana la Cluj, adica sa se urce iar beat pe bicileta sau pe scuter si sa mearga pana la Cluj, fiindca echipa de avocati poate fi contactata online, de la domiciliu si consultanta se ofera la fel de prompt.
Este posibil sa aveti parteneri care v-au tepuit, care v-au inselat, care sunt datori la dumneavoastra si din acesta cauza activitatea firmei lasa de dorit. Cand ai mii de euro sau milioane de euro blocati, sa nu te astepti ca firma ta sa prospere!
Cu toate acestea nu este deloc indicat sa apelezi la recuperatori in loc sa urmezi singurele cai legale: sa te interesezi care sunt legile, sa angajezi avocati bine pregatiti si sa iti cauti dreptatea in justitie.

Cu toate ca sunt cei mai buni si actioneaza in echipa, tarifele percepute de ei nu sunt deloc mari. Sa ai in spatele tau o echipa de avocati, pe cei mai buni avocati inseamna sa fii 100% sigur de castigarea procesului, fiindca:
-impreuna studiaza fiecare caz in parte si gasesc solutia optima sau strategia sigura de aparare.
-daca se imbolnaveste unul, celalalt ii tine locul si stie tot despre dosarul respectiv.

Nu pentru orice intarziere in plata creantelor trebuie sa apelam la avocati. Cand se poate rezolva problema amiabil, prin comunicare, este de evitat un proces, dar cand cel care ne datoreaza bani refuza sa isi achite datoria, savarsirea unei legalitati legate de recuperare se rasfrange dureros asupra celui care o infaptuieste.
Nu incerca sa opresti sau sa iti iei singur bunuri in valoare echivalenta cu datoria ca te poti alege cu multe acuzatii si cu inchisoare!

Evident ca nu iti vine bine ca banii tai sa fie blocati abuziv si tu sa nu ai bani de salarii sau de bagat in materii prime.
Grecugorde.ro te ajuta sa recuperezi creante din tara si din strainatate pe care le obtii dupa cateva infatisari, fiindca dosarul va fi solutionat rapid datorita priceperii lor.
Firma prezentata de mine mai sus, te ajuta sa:

-iti recuperezi creantele intr-un ritm mai rapid si disciplinat
-diminuezi considerabil cheltuielile de recuperare, fiindca echipa de avocati prezentata de mine nu este deloc scumpa
-plan de actiune personalizat fiecarei situatii in parte
-servicii complete, adica si actiunea in instant, dar si executarea silita dupa existent unei hotarari judecatoresti definitive.

Acestea sunt motivele pentru care te poti adresa linistit firmei de mai sus pentru recuperarea creantelor si pentru alte cauze de natura juridica sau penala pentru care ai nevoie de sustinere de specialitate.
Ei sunt alaturi de tine si in cazul unor procese care au avut la baza litigii de munca sau dreptul de proprietate intelectuala.

No Comments Found

Leave a Reply