Comunicate de presa

Produse Canah prin Pronapic: o traditie redescoperita

produse canah

Produsele Canah sunt obtinute din seminte de canepa de cea mai buna calitate. Putem spune ca aceasta ramura a industriei reprezinta o traditie redescoperita deoarece din cele mai vechi timpuri oamenii au folosit  canepa pentru tesaturi, medicamente, ca aliment, in constructii (romanii au folosit la constructia apeductelor mortar cu canepa),la fabricarea hartiei si la prepararea berii in Evul Mediu.

Produsele Canah sunt realizate in Fabrica Canah International situata in orasul Salonta din judetul Bihor. Fabrica Canah este primul si singurul procesator integrat de seminte de canepa din Europa.

Standardele produselor Canah

Toata gama de produse Canah este obtinuta din prelucrarea semintelor de canepa, denumite in limba latina Cannabis Sativa, prin procese cum ar fi: presarea la rece pentru obtinerea uleiului, decojire, macinare pentru faina si pulberi. Indiferent de procesul la t sunt supuse semintele decanepa, ele ilustreaza cele trei standarde inalte ale Canah: prospetime, calitate si gust excelent.

Produsele Canah – sanatate verde

Canepa este cunoscuta in intreaga lume ca fiind o planta cu nenumarate calitati nutritive si medicinale. Din semintele de canepa se obtine uleiul care poate fi folosit in alimentatia de zi cu zi sau uleiul ce poate fi prelucrat si integrat sau transformat in lotiuni cu diferite intrebuintari. In canepa se gasesc cei douazeci si unu de aminoacizi foarte cunoscuti, printre

se afla si cei opt aminoacizi esentiali pe care corpul uman adult nu ii poate produce. Semintele de canepa abunda in minerale cum ar fi potasiu, magneziu, zinc, fier, calciu, fosfor, si microelemente: strotiu, thorium, arsenic si crom. La toate acestea se adauga binecunoscutul antioxidant: vitamina E.

Pe langa acestea canepa contine acizi grasi esentiali omega 3 si omega 6 care sunt necesari pentru o structura sanatoasa a membranei celulare, scutului de mielina si in invelisul celulelor nervoase. In cresterea si dezvoltarea sanatoasa a creierului si a functiilor cognitive la copii, omega 3 si omega 6 reprezinta un mare ajutor pentru cei mici si pentru parinti.

Produsele Canah prin Pronapic: distribuire de produse originale

Pronapic este unul dintre distribuitorii cu care firma Canah International colaboreaza. Pronapic ofera cele mai bune preturi la produsele Canah fata de concurenta ceea ce il face un distribuitor de top pe acest segment de piata.

Produsele Canah prin www.Pronapic.ro : traditia, gustul unic si beneficiile inegalabile ale produselor din canepa sunt aduse pe piata doar pentru dumneavoastra de cunoscutul distribuitor Pronapic, colaborator direct al firmei Canah International. Pronapic ofera cele mai bune produse naturale din canepa la cele mai mici preturi.

.

No Comments Found