Comunicate de presa

Produse naturale de la Pronapic

Produsele naturale  sunt  niste  produse bio, fara chimicale, care contin vitamine,  nutrienti care dau energie pentru intreaga zi.

Produsele naturale  pot fi de tot felul: cereale (din orz, ovaz),  ulei  de canepa, de cocos,  de masline,  diverse tipuri de salate (rucola),  seminte de tot felul (de in, de canepa, de susan).

Aceste produse naturale se pot combina  in functie de gusturile persoanelor  si de cum prefera acestea sa manance.  Exista diverse moduri in care se pot  combina astfel inca sa iasa o mancare buna si sanatoasa in acelasi timp.

Se spune ca produsele naturale sunt scumpe sau ca o mancare sanatoasa nu e asa   buna la gust insa nu este adevarat deoarece mai bine cumperi  legume,  fructe din piata decat mancare de fast-food sau alte porcarii.  O mancare buna la gust poate fi si una gustoasa daca se pun in ea  condimentele necesare (sare, piper,  oregano poate).

Calitatea produselor naturale se datoreaza ingredientelor din care sunt realizate, marcii acestora,  modului de utilizare.

Din ce in ce mai multi oameni incep sa cunoasca beneficiile produselor sanatoase  si sa le procure din ce in ce mai des.  Unii oameni au observat ca nu se mai poate trai asa si ca a trai sanatos este  un concept de viata care trebuie aplicat de oricine.  Oricine isi poate schimba oricand alimentatia sa  in cazul in care acestia simt nevoia sau organismul lor  nu mai face fata la anumite alimente prea grase si nesanatoase.

Produsele naturale (Canah, Secom)  se gasesc  in magazinele  online, in supermarketuri sau in  magazinele  plafar din tara.  Legumele, fructele, fiind si ele tot produse naturale datorita faptului ca sunt crescute in gradina  se gasesc in piete sau in supermarketuri insa cele din supermarketuri   nu sunt asa naturale, mai contin si alte substante  nesanatoase.

Produsele naturale au preturi avantajoase dar sunt si unele mai scumpe (sunt cele bio, de la plafar de obicei).

Produsele naturale  se gasesc in toate orasele si mai mici si mai mari si in unele comune mai mari atat in tara cat si in strainatate. Acestea  au ca si scop sa  “ “ “transforme “, prin produsele lor  viata unui om haotica, dezordonata din punct de vedere al mancarii si nu numai  intr-una  mai organizata, disciplinata, responsabila.  Capatand o atfel de viata datorita cumpararii acestor produse,   lucrurile vor veni de la sine iar  sanatatea organismului se va vedea in cele din urma prin  energia debordanta pe care o vor avea oamenii,  veselia acestora.

Produsele naturale sunt:

  • produse realizate din plante sau ingrediente benefice organismului,
  • produse care folosesc amestecurile din plante ca ajutor pentru organism,
  • produse care ajuta organismul sa scada in greutate si sa fie sanatos.

Produsele naturale  au ca si caracteristici:

  • sunt de medii si mari dimensiuni,
  • se vand in pungi de plastic si altfel de pungi,
  • de obicei ambalajele or sunt de culoare verde.

Produsele naturale au ca si aspect pozitive:

  • au preturi avantajoase,
  • cuprind o gama diversificata de produse ( de la cereale la seminte  si sampon).

Asadar, produsele naturale sunt niste bunuri naturiste care da organismului energie si-l ajuta sa isi ia vitaminele necesare din acestea..

No Comments Found