Personale

Natura care ne inconjoara

Este o binecuvantare sa ai posibilitatea sa locuiesti in natura. E minunat sa locuiesti intr-un apartament nou cu 2 camere sau 3 camere in Bucuresti, construit si finisat din materiale naturale de calitate si, in acelasi timp sa ai in preajma o padure deasa de care sa te bucuri. Sa ai la dispozitie acel petec verde care iti asigura libertatea de a evada in natura si a respira aer curat. Un stil de viata sanatos iti este acum accesibl daca alegi sa locuiesti in Greenfield, cartierul din inima padurii, nu departe de Centrul Comercial Baneasa si de centrele de business din sectorul 1 al Bucurestiului.

Suntem obisnuiti ca atunci cand auzim “natura” si “aer curat” sa ne gandim automat la o casa la tara, la munte sau la mare. Ideea de a locui intr-un cartier imbratisat de natura este noua si inedita, de aceea multi aleg sa se mute intr-un astfel de spatiu. Este un spatiu propice pentru tineri dar si pentru familiile cu copii, datorita facilitatilor puse la dispozitie pentru acestia. Spatii de joaca pentru cei mici, o gradina pentru mama si spatiu pentru alergare in zori de zi pentru tata. Gata, am multumit toata familia!

Daca locuiesti in capitala si iti doresti o viata activa dar ferita de agitatia urbana si ti-ar placea sa te trezesti in ciripit de pasari, alege sa iti cumperi un apartament in Greenfield. Preturile sunt foarte bune, calitatea aparamentelor este deosebita, sustinuta sub conceptul de „apartamente bine facute” si garantata de dezvoltator . Folosind doar materiale de calitate, executate de firme cu experienta in domeniul imobiliar, apartamentele din Greenfield sunt alegerea oricarei persoane aflate in cautarea unei locuinte care sa corespunda celor mai inalte standarde.

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72.

No Comments Found

Leave a Reply