Un elevator auto pe cinste

Pentru a inspecta starea tehnica a autovehicului si pentru a efectua operatiile de intretinere uzuale, cum sunt schimbarea uleiului, filtrelor si placutelor de frana, de asemenea pentru a face si mici reparatii la el, este necesar un elevator auto ce suporta o greutate de pana la 4000 kg iar ca incaltime de 1900mm.

Modelele sunt diferite si concepute in functie de nevoi, atunci cand vorbim despre elevatoare auto. Elevatorul auto asigura efectuarea unei singure miscari de deplasare a sarcinii, de regula pe verticala (ridicare-coborare), uneori pe o traiectorie inclinata sau orizontala (la tractarea sarcinilor). Actionarea acestor mecanisme se realizeaza fie manual, fie cu ajutorul unor motoare termice sau electrice.

Elevatoarele cu 4 coloane sunt cele mai puternice deoarece poti ridica pana la 4 tone intr-un timp foarte scurt. Cadrul cu 4 stalpi tine greutatea pe rampa speciala si poti ridica masini mai grele usor.

Afacerile cu reparatii nu vor da faliment niciodata. Mai ales reparatiile de masini deoarece sunt foarte multe firme care ofera servicii de intretinere si reparare a masinilor care au foarte multi clienti. Cu totii intampinam probleme la masina si cautam un mecanic care sa ne rezolve problemele. Daca esti insa un mecanic priceput de ce sa nu iti faci propia afacere. Atata timp cat ai un loc unde sa iti desfasori activitatea si uneltele necesare merita sa incerci.