Comunicate de presa

Produse Solaris, suplimente dietetice de calitate

In majoritatea tarilor, suplimentele dietetice sunt substante pe care le puteti manca si bea. Acestea pot sa fie vitamine, minerale, ierburi medicinale sau alte plante, aminoacizi sau doar parti ale acestor substante. Acestea se pot gasi sub forma de pastile, capsule, tablete sau sub forma lichida. Toate aceste produse suplimenteaza dieta si nu trebuie sa fie considerate un substitut pentru mancare. Aceste suplimente alimentare au inceput sa fie din ce in ce mai raspandite in Romania si puteti gasi spre exemplu produse solaris in farmacii, magazine naturiste sau pe internet.

La ce sunt bune produsele solaris

Din punct de vedere istoric, oamenii au folosit ierburile medicinale pentru a preveni imbolnavirea, pentru a vindeca infectiile, pentru a scadea febra si pentru a vindeca ranile. Aceste plante medicinale si produse solaris pot fi folosite si pentru a scadea durerile sau sub forma de relaxante sau stimulante. Cercetarile efectuate pe unele plante medicinale au demonstrat ca au unele efecte asemanatoare cu cele ale medicamentelor traditionale in timpl ce altele nu au nici un efect sau pot fi chiar daunatoare. Acest lucru nu se intampla daca folositi produse de calitate cum sunt cele mai multe produse solaris.

Sunt produsele solaris sigure?

Nu toate plantele medicinale si suplimentele sunt sigure. Daca nu sunteti sigur de un supliment sau o planta medicinala, discutati acest lucru impreuna cu doctorul dumneavoastra, cu farmacistul sau cu un specialist in diete. Informati intotdeauna medicul dumneavoastra daca folositi un supliment alimentar chiar daca sunt produse solaris, mai ales daca va ganditi sa le combinati cu un tratament conventional. Uneori nu este sigur sa renuntati la medicamentele traditionale si sa va bazati doar pe un supliment alimentar.

Atunci cand folositi suplimente alimentare, chiar daca este vorba de produse solaris,  trebuie sa aveti in vedere anumite lucruri. Asemenea medicamentelor traditionale, suplimentele alimentare pot sa cauzeze efecte secundare, sa genereze reactii alergice sau sa interactioneze cu medicamentele clasice sau cu alte suplimente pe care le luati. Un efect secundar sau o interactiune cu un alt medicament poate sa inrautateasca starea de sanatate.

Modul in care suplimentele alimentare sunt produse nu este standardizat. Aceste produse solaris nu cauzeaza probleme pentru sanatate insa poate ca produsele achizitionate si-au pierdut valabilitatea sau exista contraindicatii pentru folosirea lor. Este bine sa studiati cu atentie compozitia acestor suplimente si sa le luati numai atunci cand sunteti sigur ca nu pot cauza reactii adverse.

Calitatea oferita de produsele solaris

Toate tipurile de produse solaris de la Pronapic ofera garantia calitatii. Ele nu reprezinta doar niste suplimente alimentare obisnuite ci sunt produse naturiste perfect sanatoase. Filosofia companiei se bazeaza pe un stil de viata sanatos si echilibrat si de aceea se cauta cele mai bune solutii pentru a reda din bogatia naturii o parte in aceste produse solaris. Practic toate produsele realizate de aceasta firma cauta sa ofere organismului substantele de care acesta are nevoie pentru a se dezvolta sanatos si pentru a realiza o dieta potrivita. Uleiurile si semintele sunt 100% naturale si sunt foarte benefice pentru organismul uman..

No Comments Found