De ce avem nevoie de plase de tantari

plase tantariCu siguranta am auzit cu totii despre plasele de tantari, dar nu toti dintre noi stiu exact in ce constatu aceste plase si ce rol poarta ele.

Plasele pentru tantari au fost create pentru protectie impotriva tantarilor si de asemenea pentru a scapa mai repede si intr-un mod extrem de facil, de insecte, respectiv de tantari care sunt un chin si o problema pentru majoritatea dintre noi.Am cautat metode si moduri diverse de a pune capat acestei probleme fara a fi nevoie de stres, nervi si timp pierdut pentru a alunga insectele din casa noastra si s-au dovedit a fi solutia perfecta.

Plasele de tantari ne ofera siguranta, confort si sunt importante si semnficative pentru apartamentul nostru sau locul in care traim.

Plasele de tantari sunt facute din sticla de culoare neagra sau gri si impogatesc aspectul tamplariei indiferent daca este din aluminiu sau PVC.Veti scapa de tantari, pentru ca acestea au un sistem de inchidere usor si rapid, astfel oprindu-se intrarea insectelor in casa.

Ele se instaleaza facil si eficient.Sunt rezistente si cu o durata de utilizare favorabila, nu afecteaza aspectul casei, pentru ca pot fi asortate cu tipul de culori ale mobilierului sau oricarei fel de tamplarii din camera, sunt elegante si sunt utile.

Daca intrati pe www.reparatiitermopane-pvc.ro veti da de mai multe categorii de plase de tantari.Ele pot fi fixe, mobile sau sub forma de rulou.Cele fixe sunt instalate pe un cadru metalic, prin intemediul clemelor PVC, se intretin destul de usor, si chiar daca nu se pot deschide, se pot demonta de catre oricine extrem de simplu.Nu e nevoie decat sa curatam praful si sa spalam usor sinele de rulare.

Plasele de tantari mobile

Se instaleaza pe toc, de obicei , cu ajutorul balamalelor, sunt la fel de eficiente ca cele fixe, se pot demonta la fel de usor, nu se deterioreaza si pot fi montate exact dupa marimea ferestrelor dumneavoastra si sa se asorteze din punct de vedere al aspectului cu fereastra.Sunt din aluminiu si se pot curate repede, cu o carpa usor umeda.

Plase de tantari sub forma de rulou

Acestea se pot instala ca si celelalte doua tipuri de plase, dar si la ferestrele care sunt mai greu de accesat, in exterior.Sunt dotate cu un snur, cu rol de protectie cu ajutorul caruia le putem trage si deschide, si de asemenea pot fi din aluminiu sau PVC.Sunt rezistente , durabile, eficiente, neinflamabile.

Daca va hotarati sa va montati plase de tantari, serviciile de care puteti dispune sunt : montajul plaselor, inlocuirea de balamale, inlocuirea fibrei, a ramei si a mecanismelor de rulare sau de prindere, si reparatia plaselor.

Asadar, cred ca v-ati convins pana acuma, ca montarea unei plase de tantari in casa dumneavoastra e o necesitate, o solutie care va scapa de stres si invadare de insecte, totul fiind mai usor si util.In plus,au o durata de viata mare, sunt usor de manevrat si preturile sunt foarte convenabile.Nu ezitati sa faceti un bine casei dumneavoastra.