De ce aurul este mai bun decat argintul

Argintul si aurul sunt metalele utilizate in mod obisnuit pentru a fabrica verighete. Ele sunt, de asemenea, populare pentru inelele de logodna. Alegerea intre doua metale depinde doar de preferintele tale individuale, avand in vedere ca aurul este galben si argintul este de culoare alba. Asadar, de ce sunt verighetele de aur mai bine decat cele de argint?

1. Aurul este mai confortabil. Argintul tinde sa fie mai dens decat aurul si, prin urmare, sfarseste prin a fi mai greu decat acesta. Natura mai usoara a aurului il face o alegere foarte confortabila, mai ales pentru benzile de nunta, deoarece acestea sunt elemente de zi cu zi. Poti purta inelul de aur toata ziua fara a simti nevoia de a-l scoate. Imbunatateste confortul inelului prin alegerea marimii potrivite pentru degetele tale.

2. Aurul este frumos. Aspectul galben traditional il face sa para mai elegant decat argintul. Aceasta este o culoare pe care nu o imparte cu nici un alt metal, spre deosebire de argint. Oricine ar recunoaste aurul din cauza culorii sale unice, aceasta avand un aspect clasic si atemporal si va face intotdeauna verigheta Atcom ta sa iasa in evidenta.

3. Aurul este mult mai accesibil. S-ar putea parea imposibil, dar densitatea mai mare al argintului fac verighetele de argint mai scumpe in comparatie cu cele din aur. Acest lucru se datoreaza faptului ca mai multe grame de argint vor fi necesare pentru a crea un model, comparativ cu cantitatea de aur. Exista si modele scumpe, in functie de karatele metalului, dar poti gasi inele de aur uimitor de accesibile.

4. Aurul nu se zgarie usor. Este una dintre proprietatile care fac aurul o alegere mai buna decat argintul. Argintul se va zgaria cu usurinta, ceea ce inseamna ca isi pierde frumusetea rapid si desigur va avea nevoie de servicii de intretinere, cum ar fi slefuire si curatare. Aurul pe de alta parte, este mai rezistent la zgarieturi si, prin urmare, isi va mentine aspectul pentru mai mult timp, cu intretinere minima.

5. Aurul este mai popular. Comparativ cu argintul, cei mai multi oameni vor prefera aurul in orice moment. Deficitul de material il face mai pretios si, prin urmare verighetele sau inelele de logodna din aur au tendinta de a impresiona mai mult. In acelasi timp poti fi pe cat de unic doresti in proiectarea modelului tau pentru verighete sau pur si simplu sa il pastrezi simplu si traditional.

Atunci cand alegi verighetele de nunta, cel mai bine este sa obtezi pentru un metal de care te vei bucura, iar aurul este unul dintre cele mai bune metale pe care le poti selecta pentru benzile tale.