Comunicate de presa

Rafturi metalice pentru paleti comode si usor montabile

rafturi metalice pentru paleti

Rafturile pentru paleti sunt concepute pentru depozitarea marfurilor in containere speciale. Aceste cantainere se numesc paleti de unde si vine denumirea rafturi pentru paleti. Comoditatea deserviriiacestor rafturi consta in lipsa de efort fizic din partea omului. Intregul proces de incarcare si descarcare se realizeaza cu ajutorul echipamentelor specializate. Paletele au nise speciale pentru furcile stivuitoarelor. Datorita manipularii mecanizate se ridica considerabil productivitatea muncii. Din aceste considerente rafturi metalice pentru paleti sunt solutia cea mai buna pentru depozitarea marfurilor pe paleti. Rafturile sunt usor montabile si demontabile, ce permit de a fi transportate intr-un loc nou si sa se efectueze asamblarea lor fara a fi nevoie sa inlocuiti orice componente suplimentare.

Rafturi metalice pentru paleti – beneficii in folosinta

Rafturile pentru paleti permit de a utiliza eficient spatiul de stocare, nu numai in dimensiuni, ci si incea ce priveste volumul, exista o ordine a produselor depozitate. Rafturile au un acces nerestrictionat la diferite grupe de marfuri si sunt usor de utilizat prin intermediul echipamentelor de stivuire. O gama larga de accesorii suplimentare permit extinderea aplicabilitatii la rafturi metalice pentru paleti care este esentiala. La fel au capacitatea de a fi utilizate pe deplin in depozite de orice inaltime. Pot fi stocate o gama larga de produse, in aceleas timp fiecare palet poate cuprinde o varietate de produse. Este suficient doar de a descarca sectiunea, ca apoi cu usurinta sa fie schimbate nivelurile de stocare a paletilor.

Tipuri de rafturi metalice pentru paleti

Compania noastra vapune la dispozitie ma multe tipuri de rafturi metalice pentru paleti. Pe langa rafturile obisnuite pentru paleti din seria Kompact cu sectiuni diferite in functie de greutate, propunem si rafturi pentru paleti cu role, care permit paletului o alunecare spre partea opusa datorita fortei gravitationale. Pentru sectoarele alimentare si farmaceutice sunt ideale rafturile automatzate, unde manipularea bunurilor se realizeaza folosind Naveta-satelit, aceasta fiind controlata prin telecomanda de catre utilizator. Rafturile Push Backeste un sistem sistem de stocare prin acumulare. Pentru stocarea paletilor in exterior sunt folosite rafturile metalice de exterior, rezistente la toate conditiile meteo.

Rafturi metalice pentru paleti in ajutorul afacerii d-voastra

Sistemele noastre de rafturi metalice pentru paleti maximizeaza spatiul de stocare, care reduce costul pentru intretinerea depozitelor, creste considerabil eficienta si productivitatea muncii datorita practibilitatii. Datorita constructiilor speciale avem un acces facil la paleti si mentinem o flexibilitate in stocarea unei game variate de produse. Cu rafturile propuse de noi veti reduce considerabil riscul de deteriorare a produselor depozitate. Cand veti alege sistemul de rafturi noi vom identifica produsele ce urmeaza sa fie stocate si vom stabili impreuna obiectivele comerciale ce pot realiza o diferenta semnificativa pentru afacerea d-voastra. Vom aplica toate cunostintele noastre in anii de experienta, pentru a va recomanda sistemul de depozitare potrivit nevoilor d-voastra.  Factorul decesiv de a procura rafturi metalice pentru paleti de la Racks Metal este pachetul complet de rafturi, accesorii si servicii..

No Comments Found

Leave a Reply