Comunicate de presa

Anvelope industriale

anvelope industriale

Firmele ce vand anvelope industriale sunt atat importatori dar in acelasi timp si distribuitori ale acestor produse, in Romania. Acestea le ofera clientilor o gama larga a acestor anvelope industriale dar si de turism, respectiv de vara, cat si pentru iarna sau anvelope all season, anvelope cargo ce sunt de vara, cele de iarna si nu in ultimul rand, M+S, plus anvelopele ce sunt destinate camioanelor care au directie, al celor de tractiune sau al celor care ruleaza pe autostrazi.

Astfel de firme vor mentin mereu un raport calitate-pret care va fi unul foarte bun, pentru ca in acest fel sa ofere niste solutii viabile pentru clientii finali si deasemenea pentru cei ce au niste flote mari de masini.

Importul plus distributia

Principala activitate pe care o practica firmele ce sunt specializate in astfel de produse cum sunt anvelopele industriale, e cea de import dar in aceeasi masura si activitatea de distributie a acestor anvelope.

Importurile se fac de regula direct de la producatori sau in cadrul retelelor de colaboratori ce se gasesc in afara tarii. Asa, lucrand cu majoritatea marilor producatori si deasemenea cu reprezentanti ai lor, preturile ce sunt afisate de catre firmele care le comercializeaza sunt considerate printre cele mai avantajoase, mai prietenoase.

Marcile importate variaza ele fiind in acelasi timp in buna colaborare fata de cererea ce vine din partea clientilor. Privind din punctula acesta de vedere, multi specialistii considera ca trebuie sa fie intotdeauna pregatiti sa poata oferi clientilor diverse game de anvelope ce pot sa respecte siguranta  deplasarii si in acelasi timp confortul financiar al acestora. Astfel, anvelopele pe care le au firmele de profil ofera clientilor marci cum ar fi de exemplu Matador, sau Barum ori Viking, acestea ajungand  pana la acele anvelope ce sunt comercializate de catre firmele Bridgestone Michelin sau Continental.

Service la rotile anvelopelor industriale

Firmele din domeniul le ofera servicii privind service-ul rotilor care sunt de inalta calitate. Un astfel de service al rotilor are in cadrul componentei diversi factori. Principalele service-uri sunt reprezentate de experienta echipelor ce se pot ocupa de rotile masinilor clientilor cat si de tehnologiile utilizate de acestea. Experienta pe care o au echipele din cadrul acestor firme de profil consta in multi ani de experienta ce sunt adunati in domeniul acesta al service-ului rotilor, ei putand sa asigure un serviciu care sa fie si de calitate si unul rapid. Avand ca scop sustinerea experientei acestor echipe de service, aceste aparatele utilizate se pot ridica la niste standarde europene care sa fie printre cele mai inalte in  privinta calitatii. Pentru a putea mentinute in starea cat mai buna anvelopele, aparatele de profil sunt inspectate in mod frecvent de catre reprezentanti ai producatorilor, ca sa se asigure ca ofera un service la standarde si cote care sunt printre cele mai inalte.

La aceasta Certificare – ISO 9001 au aderat firmele ce comercializeaza sau asigura service-ul acestor anvelopele industriale, ele reprezentand dedicarea lor fata de un service ce trebuie sa fie de o buna calitate, folosind pentru asta echipamente moderne si care snt bine intretinute cat si printr-o echipa   dedicata, una care sa fie experimentata si orientata pentru asigurarea multumirii clientilor.

 .

No Comments Found

Leave a Reply