articole

Cum mi-am gasit apartamentul potrivit?

De mult timp incerc sa imi cumpar un apartament. Acum aproximativ un an am reusit sa fac acest lucru. Vedeam zilnic anunturi cu apartamente de vanzare Ploiesti, dar nu aveam nici banii necesari, nici un serviciu care sa-mi dea siguranta necesara si banii necesari pentru o rata. Insa, in cele din urma am reusit.

Mi-am gasit destul de greu apartamentul si mi-am dat seama de ce: nu am apelat din timp la o agentie imobiliara, asa cum e de exemplu Royal Imobiliare.
Bineinteles ca primul impuls a fost acela de a apela la cunostinte, in ideea de a scapa de comisioane. Insa, cunostintele mele nu stiau pe nimeni care sa vanda un apartament asa cum imi doream.
Vazand asa, am inceput sa caut anunturi prin ziare, pe site-uri si la randul meu sa public anunturi prin care informam proprietarii de apartamente ca sunt in cautarea unui imobil. Scriam insa in orice anunt „exclus agentii”. Dadeam zilnic o multime de telefoane si refuzam tot ce inseamna agentie.

Dupa saptamani bune de cautat, am realizat faptul ca nu e bine cum procedez si am apelat la o agentie imobiliara. In mai putin de 1 saptamana mi-am gasit apartamentul ideal.
Mi-am dat seama atunci ca nu se merita sa ma stresez atat de mult cu tot felul de proprietari neseriosi, sa merg intr-o multime de apartamente care arata altfel decat in poze si care nu sunt asa cum mi se zice la telefon. Mi-am dat seama de faptul ca am pierdut inutil o multime de timp, fapt pentru care m-am hotarat ca niciodata, sa nu mai incurajez pe nimeni sa caute apartamente direct de la proprietari.

Din punctul meu de vedere, merita sa dai la agentie banii respectivi, insa sa stii ca gasesti repede ceea ce cauti si ca apartamentele sunt asa cum ti se spune..

No Comments Found

Leave a Reply