articole

Perle sau diamante, ce sa aleg?

Frumusetea unei femei este mult mai bine pusa in valoare atunci cand aceasta etaleaza o tinuta eleganta. Din acest motiv garderoba unei femei trebuie sa cuprinda o varietate mare atat de tinute vestimentare cat si de accesorii pentru ca in momentul de fata moda vestimentara pune accent din ce in ce mai mult pe accesorii. Si dupa cum deja stim ca bijuteriile reprezinta unul din accesoriile preferate ale unei femei, acestea nu trebuie sa lipseasca sub nici o forma din garderoba unei femei.

Avand in vedere ca vorbim despre reprezentantele sexului frumos, acestea nu trebuie sa poarte orice bijuterie ci doar bijuterii care emana frumusete, naturalete, stralucire. In acest sens, bijuteriile cu diamante precum si perlele sunt cele mai potrivite bijuterii pentru o femeie. Insa, pot fi acestea purtate impreuna? Aceasta intrebare se afla pe buzele multor femei care poseda atat bijuterii cu diamante precum si perle. Raspunsul la aceasta intrebare este un da categoric, aceste doua tipuri de bijuterii pot fi purtate impreuna. In cazul in care esti una din femeile care poseda atat bijuterii cu diamante cat si perle afla din randurile de mai jos cum poti purta in acelasi timp cele doua tipuri de bijuterii.

Asa cum am scris mai sus, cele doua tipuri de bijuterii nu doar ca pot fi purtate in acelasi timp ci se si recomanda purtarea acestora in acelasi timp. De ce? Pentru ca frumusetea diamantului este amplificata de prezenta perlelor, iar conceptia conform careia perlelor sunt invechite este anihilata de prezenta diamantului, una din cele mai pretioase pietre.

Chiar daca se recomanda purtarea in acelasi timp a celor doua tipuri de bijuterii, acestea nu pot fi purtate in orice situatie. Nunta sau o intalnire mai speciala reprezinta doar doua din ocaziile in care se recomanda purtarea celor doua tipuri de bijuterii. Pentru ca mixul dintre cele doua tipuri de bijuterii sa fie reusit este foarte important ca bijuteriile cu diamant pe care alegi sa le porti sa nu fie mari, opulente. Acestea trebuie sa fie discrete dar cu mult bun gust astfel incat acest mix sa ofere o doza cat mai mare de eleganta si rafinament. De asemenea acestea trebuie sa fie la moda.Pentru ca moda este intr-o continua schimbare trebuie sa fi mereu informat cu privire la noile tendinte in materie de diamante..

No Comments Found

Leave a Reply