“Raiul este real”. Experiența unui doctor dincolo de moarte

Dr. Alexandru Eben, 58 ani, un specialist în neurologie, fost profesor la Harvard Medical School (Boston, SUA) a stat în comă șapte zile, fiind “dus în locurile cerești”.El explică faptul că, înainte de a trăi acestă experiență, a respins orice lucru legat de viață după moarte sau Rai, acceptând numai ceea ce are o logică științifică. Dar poziția sa s-a schimbat după ce a trăit acesta. În cartea care urmează să o publice, intitulată “Heaven is Real” (Raiul este real) ne descrie această experienţă în care a văzut Raiul și viaţa de dincolo de moarte.

Povestea doctorului Alexandru a atras atenția ultimul număr al revistei Newsweek, titlu fiind cap de afiș “Raiul este real: Experiența unui medic în viața de apoi.”

Doctorul Alexander afirmă că a început călătoria în 2008 când a intrat în comă în urma unei meningite bacteriene foarte ciudate. Spune că în decursul celor 7 zile în stare de comă a trăit într-un loc minunat. “A început aventură mea într-un loc special, mai înalt decât norii, cu mult mai superior”, afirmă în reportaj. “Erau niște creaturi, păsări, îngeri­, cuvintele mele nu pot să definească ceea ce am văzut, pur și simplu erau niște vietăți superioare, diferite de tot cea ce această planetă a cunoscut”, explică doctorul.

Aceste vietăți emiteau niște sunete puternice, un cânt glorios, spune Alexander. “Mai târziu mi-am dat seama că era vorba de o exprimare a bucuriei. Sunetul era palpabil, aproape material, așa că și cum ai simți ploaia pe pielea ta, dar care nu te udă.” În final, neurochirurgul s-a trezit din comă.

“Experiența, aproape de moarte a doctorului Eben Alexander, este cea mai interesantă pe care am ascultat-o în mai mult de patru decade de studiu în acest fenomen”, spune Raymond Moody, autorul cărții “Viața dincolo de moarte”.

One thought on ““Raiul este real”. Experiența unui doctor dincolo de moarte

Comments are closed.