Comunicate de presa

Raspanditoare de material antiderapant –echipamente profesionale robuste, simple si viabile

CONVAR IMEX SRL ofera un real sprijin firmelor si institutiilor care prin specificul activitatii desfasurate contribuie la imbunatatirea si siguranta traficului rutier in conditii de polei si zapada, frecvent intalnite in timpul iernii. Va punem la dispozitie echipamente profesionale care va vor facilita activitatea de raspandire a materialului antiderapant, cu maxima eficienta.

Daca sunteti in cautarea ofertei potrivite cu scopul achizitionarii unui raspanditor de material antiderapant va invitam sa vizitati site-ul nostru www.convar.ro sectiunea Produse/Raspanditoare de material antiderapant (sararite). In functie de utilajul purtator de care dispuneti, suntem in masura sa va oferim echipamentul potrivit.

Gama de raspanditoare de material antiderapant BMJS propuse in oferta societatii noastre este adaptata tuturor tipurilor posibile de masini purtatoare: raspanditoarele BMJS de diferite capacitati pot fi montate la camioane pe sasiu, pe platforma, in bascula, cu hook lift sau skip loader, pe partea posterioara a autoutilitarelor in locul oblonului din spate, pe tirantii tractoarelor.

Raspanditoarele BMJS comercializate de CONVAR IMEX SRL se remarca prin robustete, viabilitate si simplitatea conceptului de proiectare. Aceste echipamente sunt simple, dar nu simpliste. Raspanditoarele din gama BMJS dispun de toate dotarile necesare pentru a face fata cu brio scopului pentru care au fost concepute, evitandu-se dotarile sofisticate si sensibile care, pe de o parte, sunt susceptibile sa se defecteze in conditiile neprielnice din timpul operarii iar, pe de alta parte, ar ridica nejustificat costurile de productie si, implicit, pretul acestora. In acest mod reusim sa oferim clientilor nostri echipamente de o calitate superioara la preturi accesibile.

La dotarile standard pot fi adaugate, optional, dotari suplimentare (rezervoare cu capacitatea de 500 litri/rezervor si sistem de dispersare pentru lichid antiderapant) respectiv montarea unui sistem electronic care sa permita dozarea materialului si raspandirea asimetrica a acestuia direct din cabina precum si instalarea unei videocamere posterioare de lucru, cu monitor in cabina.

Raspanditoarele electrice HILLTIP 550-1100 pot fi montate pe sasiu, pe platforma, in bascula Jeep-urilor si a autoutilitarelor. Se remarca prin multifunctionalitatea cuvei dat fiind faptul ca  aceasta poate fi utilizata pentru material antiderapant solid, solutie antiderapanta dar poate functiona si ca un bazin de apa cu o capacitate de pana la 1200 litri.

La solicitarea clientilor, asiguram montajul raspanditoarelor comercializate precum si piese de schimb si consumabile atat in perioada de garantie cat si postgarantie. Efectuam instruirea personalului cu privire la modul de operare si la normele de protectie a muncii cu ocazia receptiei echipamentului.

Descrierea completa a echipamentelor si modul de functionare al acestora sunt prezentate pe site-ul nostru iar pentru o informare mai detaliata, consultanta tehnica si consiliere pentru alegerea modelului potrivit exigentelor dumneavoastra, va stam la dispozitie.

Venim in intampinarea clientilor nostri cu solutii adecvate fiecarei solicitari in parte, ascultam cu atentie si identificam impreuna cerintele acestora, raspundem cu promptitudine si personalizam ofertele noastre in functie de preferintele partenerilor nostri..

No Comments Found

Leave a Reply